Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 5)

12:45:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang kelima..Tak sangka diam tak diam dah nak masuk 5 negara Sally jejaki..hihihi..Masih jauh lagi perjalanan...

Kalau yang dah lama dengan blog Sally, mesti dah biasa dengan Holiday GiveAway by Sally Samsaiman ni...Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Taiwan..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...


1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 5)"

2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram

5. Like Fanpage
Official Sally Samsaiman | Mjölk

6. Dalam entri, jawab soalan ni...

"Kenapa Sally memilih Taiwan sebagai destinasi pelancongan dan nyatakan 3 tempat yang wajib dilawati di Taiwan..."

7. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Haaa! kali ni Sally bagi banyak sikit benda nak kena buat...selalunya senang sangat kan giveaway Sally...So, kali ni Sally nak bg korang buat kerja lebih sikit..hihihi...Kalau rasa nak souvenirs daripada Taiwan kena la rajin sikit...okay?

Sally akan memilih 5 orang blogger berdasarkan jawapan yang diberi...

Mula : 7hb November 2015 (12.45pm) | Tamat : 14hb November 2015 (11.59pm)

Kepada yang tiada Instagram atau Facebook...takpe...masih boleh join tapi jangan la takde blog ye...yang penting syarat-syarat nombor 1,2,3,6 & 7 tu wajib...

---- SENARAI PESERTA ----

You Might Also Like

18 comments:

  1. Join :) http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. joined :)
    http://www.sheilainspire.com/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. K.Sal join ya:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. http://qileh.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ok saya lupa submit link huhuhu <3
    done done done kak sally!!!

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnya.... satgi lepas siap masak, nk gi join la....

    ReplyDelete
  6. ana join
    http://adna2029.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. http://www.yayacendana.com/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. Join...

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. salam..join
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  10. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  12. http://aisyasakura.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
    joined

    ReplyDelete
  13. http://frhrn.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sabtu dik Sally...akak baru nak join ni...hihi..


    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  15. last minit, nasib baik sempat join....boleh plak terlupa....hihihihihi

    http://jindrisska.blogspot.de/2015/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


    gedluck semua yer :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!