Blog yang terpilih untuk menghiasi bloglist Sally Samsaiman!

10:07:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Entri ni merupakan entry kesinambungan daripada Segmen Bloglist & Blogwalking Sally Samsaiman yang Sally jalankan selama 3 hari bermula 31 Oktober sehingga 2 November yang lepas...tapi sebab ada banyak kekangan pada hari semalam... 

So, kepada yang terpilih untuk masuk dalam bloglist Sally...tahniah Sally ucapkan...dan kepada yang tak terpilih...Sally mintak maaf ye...nanti kita datang jalan kat blog awak selalu..hihi...dan kepada yang dapat masuk...jangan terlalu happy..hikhik...sebabnya korang kena rajin update selalu...kalau Sally tgk blog korang sunyi dalam tempoh masa 2-3 minggu, nanti Sally ganti dengan orang lain...hikhik...haaaa! takut tak?



Senarai blogger yang join pun Sally dah update...Jemput sama blogwalking kepada blog kawan-kawan yang lain ye...Mana tau kot jumpa kawan lama ke...
  1. http://seindahcerita.blogspot.com/2015/11/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  2. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html
  3. http://blogfiefi.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  4. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  5. http://www.syahidahfadilah.com/2015/11/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  6. http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  7. http://www.nurfuzie.com/2015/10/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  8. http://cikannesweetyncool.blogspot.my/2015/11/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  9. http://blogashalya.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html 
  10. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/segmen-bloglist-blogwalking-sally.html

    So, ni la 10 blog yang tepilih untuk masuk ke bloglist Sally...untuk tempoh masa tu tak pasti sebab kalau Sally rasa korang jarang update, Sally akan gantikan yang lain ye...Err...yang mana ada dalam bloglist Sally ni...sudilah kiranya letak Sally jugak dalam bloglist korang...tak paksa...suggestion je..No worries, okay?

    Happy blogwalking semua!

You Might Also Like

16 comments:

  1. wah..tahniah korang sebab berjaya masuk senarai bloglist cik sally kita ni

    ReplyDelete
  2. mekasih sally.. :)..
    blog cik en tersenarai...

    ReplyDelete
  3. hahaha..tQ dear....
    nama akk atas skali ye...
    Alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  4. nak jugakkkk,,,eh,,hahahaha
    tahniah korang, beruntung dapat duk bloglist sally..haha

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada yang berjaya...
    jom join lak segmen zahir ni hehe http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini dik Sally...wahh...tahniah kepada Yang tersenarai....

    ReplyDelete
  7. wah, tahniah yang dapat masuk bloglist kak sally

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum sally...tahniah buat mereka semua...;)

    ReplyDelete
  9. Sorry kak Sally! Tak dapat join :(

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat semua yang tersenarai ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!