Thank you KyoChon Malaysia!

4:26:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Kalau yang dah lama follow blog Sally...Korang sure perasan Sally suka sangat mention pasal KyoChon dalam mana-mana entry Sally..hahahaha...Sebenarnya Sally bukan la attention seekers...tapi kalau benda tu Sally suka..mmg Sally akan cerita selalu...err...macam Sally suka CNBLUE, kan Sally cerita selalu...hahahaha...

Terkenangkan kawan Sally yang suka membeli barangan berjenama, Sally pun buat la status diatas tu...dan Sally pun mmg suka tag KyoChon kat mana-mana pun...baik Ig, Facebook...asal boleh kait...Sally kait...dan secara kebetulan Sally mmg tgh craving ayam KyoChon...sebabkan branch dia tak banyak...jadi susah la sikit Sally nak membeli..huhu

Dannnnnn....tak dijangka, admin KyoChon Malaysia komen dekat status Sally...hahahaha...serius mmg Sally tak expect langsung dorang akan layan perangai mengada Sally ni...hahahaha...tapi ini orang panggil rezeki kot kan?





Yeay! dapar voucher daripada KyoChon!

Hehehehe...tak sabar gila nak g makan kat sana! hihihi...

You Might Also Like

7 comments:

  1. tak baik tau sebab x ajak akak sekali....

    ReplyDelete
  2. besnyee..xpernah mkn lg di kyochon.

    ReplyDelete
  3. 1st time dengar nama restoran ni. nanti buatla entry tau :D

    ReplyDelete
  4. Untungnya kak Sally! Saya teringin nak makan KyoChon ni. Jom pergi makan sama-sama bila saya balik nanti.

    ReplyDelete
  5. Nak satu voucher... bertuah punya kak Sally ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!