Street Art, Penang

9:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Street Art, Penang | Huihhh! macam lama gila nak habis cerita pasal Penang...padahal jalannya sehari suntuk je pun...hahahaha...
Baca la kalau rasa nak tau mana Sally jalan-jalan sepanjang satu hari di Penang...actually Penang ni banyak attraction...tapi bila masa suntuk dan hujan pulak...banyak benda tak dapat nak buat...so, kalau nak jalan-jalan kat negeri dalam Malaysia ni...spend more time, okay?

Harini Sally nak share pasal Street Art...Rasanya sure korang banyak tengok kawan-kawan korang share kan...Sally ni malas...so, malas gila nak cari semua..yang mana ada jela Sally pergi...hahahaha..tak nak mengaku tourist kan...kahkahkah...








Kalau korang berkesempatan nak ke Penang, atau ke Armenian Street di George Town, jangan lupa cari semua mural yang ada ye...hihihi...Jangan la jadi pemalas macam Sally yang pergi mana nampak je..hihihi...

Selamat bercutiii!

You Might Also Like

14 comments:

  1. heee . syok kann street art penang ...
    Lyssa pernah pergi sekali jee . itu pun tak habis explore lagiii :D

    ReplyDelete
  2. I pun pergi mana nampak ja... separuh gambar Sally share ni I xjumpa pun..

    ReplyDelete
  3. Tu blogger CT Humairah kan? bertemu jua..:)

    ReplyDelete
  4. teringin gak nak pergi bercuti kat penang tapi nan hado sebab cuti pon susah nak dpt..haha.

    ReplyDelete
  5. merah mak ngah si Ana Banana tu.. da khabor kata muka dia keluar blog Sally..
    nanti dia mai terjah..

    ReplyDelete
  6. ehehe CT pun dak pernah rajin haih nak pi pusing cari semua..
    boleh jadi daging salai kalau gigih nak cari..

    ReplyDelete
  7. tak jejak penang lagi, nak pergi la nanti! :)

    ReplyDelete
  8. akk dah berkali pegi penang...
    huhu...tapi x terpegi pun..hihi

    ReplyDelete
  9. Nak pergi Street Art juga! T____T

    ReplyDelete
  10. Best jalan-jalan.. Nak ikut juga.. Hehe..

    ReplyDelete
  11. ais kepal ... even duduk Penang and pi sana hari tu, tapi macam tak jumpa ja ais kepal tu... huk2

    ReplyDelete
  12. Tempat ni azwar teringin sangat nak pergi...sampai la ni tak pergi2.. ;(

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!