Sally jumpa Dayang Deno!

3:49:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments








Sebenarnya...ini bukanlah kali pertama Sally pernah jumpa dengan Deno...masuk kali ni dah kali ketiga ke keempat entah...Jujur kata...rindu gila dekat Deno...lama betul tak jumpa...walhal last jumpa masa bulan Januari awal tahun ni...tapi biasa laa...dah lama kan...selalu la rindu!


Tapi sayang! Kali ni sempat jumpa sekejap je...tak sempat nak berbual panjang...tapi sempat la jugak bertukar-tukar berita, bertanya khabar keluarga dan diri masing-masing...dan yang paling best, Sally dapat hadiah daripada Deno! Bukan semua orang boleh dapat eh..hahahaha...



Masa ni Deno agak kurang sihat, dengan jerebu lagi...tu yang kena pakai mask muka tu...Korang jangan ingat Sally suruh orang lain menyamar jadi Deno pulak...hahahaha...macam Uncle Gedek! Ada ke dia kata ni bukan Deno, hahaha...padahal dia dengki sebenarnya..kahkahkah...



Allah!

Beza gila Deno dengan Sally...hahahaha...ini la kekdahnya budak yang suka makan...asal boleh sumbat, dia telan...kan dah macam belon dengan tali haa bezanya...

hihihi...papepun, Sally happy dapat jumpa Deno dan thanks untuk kakna (kakak Deno) sebab sudi luangkan masa untuk teman Deno jumpa Sally..hihi...Harap-harap dapat jumpa lagi sekali sebelum Deno balik Terengganu!

You Might Also Like

18 comments:

  1. bestnya jumpa deno..lama dia tak ke jb..kalau tak nak jugak jumpa dia tu..bestnya dapat hadiah tu..teringinlah nak suruh deno lukis kat baju..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...Deno kalau ke KL mmg sure akan datang jmpe Sally..hihihi...walaupun kejap jadi laa..hihi...cuba la risik-risik kak mana tau Deno boleh buatkan

      Delete
  2. wahhhh.. rindunya kat korang berdua.. entah bila kita nak jumpa ni..... uwaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaaa....Sally pun rindu kak mia jugak! huhuhu...insyaAllah nanti kita jumpe eh kak!

      Delete
  3. Akak x pernah jumpa Dayang Deno...nak sgt jumpa tp tu la x tau bila

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya..tahniah sally..:)

    ReplyDelete
  5. Best juga sesekali dpt jumpa rakan seblogger kan

    ReplyDelete
  6. Bila nak jumpa saya pulak? kahkah.

    ReplyDelete
  7. best la dapat hadiah...suke dengan hasil keja doodle deno..semuanya cantek2.

    ReplyDelete
  8. Pernah baca blog Dayang Deno ni. Sangat-sangat suka tengok doodles dia. Beruntung kak Sally dapat doodles dari Dayang Deno ni.

    ReplyDelete
  9. keciknya diaaaa. kalau berdiri sebelah sy mesti sy nampak mcm gergasi

    ReplyDelete
  10. macam jeles je ngeeee ! bertuah sally dapt hadiah dari adik deno..

    ReplyDelete
  11. Bestnyaaa. Bila kita nak dating? Hahaha :p

    ReplyDelete
  12. best nya.. comel je badan dia.. ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!