Sakae Sushi lagi ~

4:04:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Ini merupakan sesi kedua Sally ke Sakae Sushi, yang pertama dulu masa dengan kawan baik Sally, Sakae Sushi with BFF! Sally share pun sebab Sally ni jarang sangat nak makan sushi ni...awal bulan boleh laa...hahahaha...

Tapi kali ni Sally pergi untuk menghabiskan sisa voucher yang ada...Hahahaha...sekarang ni syok berjalan nak makan sebab semuanya guna voucher yang berjaya dikutip masa menghadiri event...Jujur kata tahun ni merupakan antara tahun bertuah Sally dalam bidang blog ni...Rezeki duit mungkin tak banyak...tapi ada la benda-benda lain yang Allah gantikan...

Eh, melalut jauh lagi kan!


Hehehe...tak banyak benda pun nak share, cuma kali ni Sally tak makan banyak sangat pun...padahal lapar gila...mungkin sebab badan tak sihat kot....


Okay, ni macam tak menyokong kenyataan awal tadi...Hahahahaha...tapi ni hasil perkongsian 4 orang tau...bukan Sally sorang yang makan...alhamdulillah...sedap dan puas hati sebab dah habis voucher! Hihihihi...tapi dapat pulak lagi voucher RM18...Bila pulak nak pergi lagi ni...hahahaha...

Btw, Sally nak kongsi sesuatu...


Kalau korang berkesempatan nak makan di Sakae Sushi, jangan lupa join contest ni tau...mudah je pun...korang cuma perlu bergambar dan post ke IG/Facebook korang...Banyak hadiah best tau! Maklumat lanjut boleh layari : www.sakaesushi.com.my

You Might Also Like

10 comments:

  1. Selasa lepas akak makan kat Shogun 1 utama..buffet...best gak...

    ReplyDelete
  2. best juga contest ni..cik sally dah 2X ke Sakse Shushi..saya sekali pom blom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...alaaa...boleh la cuba g nanti ye kak :D

      Delete
  3. lamanya tak blogging and singgah blog sally.dah lain blog..huhu..hmm kalau sy nih penggemar sushi mmg sure dh masuk contest nih...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai luqman! mana la hilang...kejap ada...pastu lama ghaibbb....alaaa...kalau tak suka pun boleh je join..kekeke

      Delete
  4. salam singgah sini dik sally...akak belum pernah lagi makan sushi ni....nampak mcm sedap pula...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak diana! ooo...boleh la cuba sekali nanti kak...

      Delete
  5. Seronoknya makan sushi, kak Sally!

    ReplyDelete
  6. eeeeeee nak sushi gak !! nnt i paw u.. tp banje i sushi king je la.. i xnak la sakae eeh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!