Pameran kereta mewah di One Utama Shopping Centre

8:30:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments


Sebelum ke  Systema 3D Roadshow, Sally sempat la berjalan sekita One Utama tu...Sally ni jarang sangat kesana...sesekali tu ada laa...Sambil jalan tu...tgk banyak pameran kereta...tapi yang paling menarik perhatian...mestilah tgk kereta mewah kan...huhu








Gosh! Seriously Sally nak sangat Hummer yang warna kuning tu...perghhh! Dapat H3 Alpha pun mmg dah bersyukur gilaa...Hahahaha...tapi kekdahnya nak pakai Myvi pun fikir dua tiga kali...sape nak bayar weh kalau beli kereta macam ni....

Mohon ada sesape yang nak derma 2.6 billion, berbuat begitu sekarang! hahahahaha

You Might Also Like

22 comments:

  1. Kak aiza pun tak mampu nak beli.. Viva je mampu.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih kan kak! hihihi....sama la kitaa pun

      Delete
    2. insyaallah 1 hari nanti siapa tahu kita akan dapat juga..

      Delete
  2. PM ja depa nak derma 2.6 billion.. Hahaha

    ReplyDelete
  3. Meh account nak derma skit..2.6 seen boleh la

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM...PM...eh, bukan PM yang PM tu tau..hahahaha

      Delete
  4. Berkilat-kilat keretanya. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa laa...dah nama pun pameran kan..keke

      Delete
  5. Salam singgah sini dik sally....akak pun nak juga satu hummer kuning tu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Sally kaya kak...Sally kasi sorang satu! hahahaha

      Delete
  6. Kita macam dah terpikat dengan kereta bewarna hitam tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi taste dia...Porsche je! hahahaha...kak Sally minat gila Hummer tu...aish!

      Delete
  7. Replies
    1. Sally advance sikit..mampu mimpi..hahaha

      Delete
  8. haha..kalau ade yng nak derma byk tuh sure beli punye sebiji dua..kihkih

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Kuning mana satu? kereta ke yg duduk tepi kereta? hahahaha

      Delete
  10. tp apsal gmbr dr atas je nihh ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab event Sally kat level yang sama...hahahaha...malas nak kemana-mana..tgk dr atas je :D

      Delete
  11. fuh! nasib baik sy bukan peminat kereta cenggini

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!