Minum kopi dengan dekorasi wajah kita sendiri di Taiwan.

3:25:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Taiwan mmg sangat terkenal dengan ratusan kedai kopi yang menjadi tarikan...Untuk compete sesama sendiri...mereka cuba banyak benda untuk menarik minat pelanggan yang rata-rata merupakan peminat kopi...

Salah satu kiosk rangkaian kedai kopi yang terbesar di Taiwan, Let's Coffee datang dengan idea untuk cetak gambar yang kita suka sebagai dekorasi atas kopi kita...Let's Coffee ni merupakan kiosk yang ada dalam kedai serbaneka, Family Mart...haaa! Excited tak nak tau..?


Gambar yang terhasil tu sebenarnya sprinkle je...tapi mmg comel laa...kita just perlu upload gambar kita dan mesin tu akan print gambar...woahh! Sally yang peminat kopi ni mmg suka kalau benda-benda macam ni...tgk "coffee art" pun dah excited kan...hihihi

Korang boleh tgk video bawah tu nanti kalau nak tau macam mana mesin ni berfungsi...


Artikel asal : kotaku.com

You Might Also Like

7 comments:

  1. eh...bertukar..kan best kalau kat sini pun ade..heheh

    ReplyDelete
  2. wah!akk pun suka kopi gak...
    klu cmnie la mesin nie...meh la letak kat dapur umah..huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah teknologi mcm ni pun ada.. tapi kalau kite tak sampai hati nak minum muke sendiri. Nak letak muke boss lah. Kalau rase kopi tu xsedap..kite ludah balik..ehhh boleh ke? hehhe

    ReplyDelete
  4. Macam macam ya sekarang. Nasiblah saya tak suka minum kopi. hehehe.

    ReplyDelete
  5. wow.. tapi macam syg je nak minom..
    kalo print muka CT mesti org x minom.. manis sngt gula trlebih hahahaa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!