Segmen "Meh Sally Nak Review" dah tamat!

3:23:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Huwaaa! Lama betul Sally tinggal blog kan...Actually ingat sebelum ke Langkawi nak review dulu...tapi sebabkan kekangan masa jadinya tergendala la semuanyaa...tapi jangan risau...Sally ingat janji Sally nak review blog-blog yang terpilih....sebelum tu Sally nak mintak korang check link korang.
 


Kalau semuanya okay, Sally akan umumkan 10 blog yang terpilih pada hari esok, Selasa (8/9/2015) pukul 12pm...okay?

In-case kalau takde link atau link salah ke, bagitau Sally sepantas kilat ye!

You Might Also Like

4 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!