Reads Solution – Aplikasi pengiklanan yang menguntungkan buat pengguna Android

5:49:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments


Bercakap tentang teknologi, Sally rasa rata-rata rakyat Malaysia sekarang ni sudah menggunakan telefon pintar...Selalunya kita jarang jumpa aplikasi yang senang-senang bagi kita hadiah kan...? Tapi ni berita baik untuk pengguna android khususnya, korang just download dan tak perlu buat apa-apa...dan kumpul point!

Bertempat di Restoran Kayu Nasi Kandar, Bandar Tasik Permaisuri...kami diperkenalkan dengan aplikasi yang terbaru ni...sungguh Sally pada awalnya tak yakin langsung dengan aplikasi yang pada Sally umpama spam, tapi selepas diterangkan satu persatu, barulah terbuka mata nak download aplikasi ni...


Reads Solution sebenarnya diambil daripada perkataan re-engineered advertisements, yang mana mereka cuba untuk mengolah cara yang lebih mudah dan lebih praktikal untuk mengiklan...Korang tak perlu bersusah payah untuk membuka link atau apa-apa, hanya dengan menerima panggilan ataupun SMS, iklan akan dipaparkan sejurus selepas selesai..Mudah dan lebih praktikal kan?


Antara contoh iklan yang akan korang terima selepas korang download aplikasi ni...


Pihak Reads Solution ni mmg sangat bermurah hati tau, mereka ada menganjurkan pelbagai jenis peraduan dan salah satunya ialah peraduan "Invite Friends" ... Caranya mudah sahaja, korang hanya perlu hantarkan invitation kepada rakan-rakan dan pastikan mereka terima dan download aplikasi Reads Solution ini menggunakan special link yang korang hantar...kalau tak percaya, ni antara pemenang Invite Friends Contest 1.0 yang berjaya membawa pulang Samsung Galaxy Edge 6!


Jangan risau sebab sekarang ni pihak Reads Solution ada menganjurkan Invite Friends Contest 2.0, yang mana korang boleh membawa pulang sebuah telefon Huawei P8!


Mana ada aplikasi yang bagi banyak sangat benefit macam Reads Solution kan?

Pada awal post ni, Sally ada bagitau pasal point yang korang boleh gunakan untuk dapat hadiah-hadiah secara percuma kan...Point ni korang akan dapat selepas rakan-rakan korang download aplikasi ni daripada special link korang...dengan 2000 point sahaja korang boleh tukar topup Hotlink RM5! Mudah je nak dapat 2000 point tu, invite 5 rakan dan dapat!

Dan lebih banyak SMS / call yang korang terima, lagi banyak point yang akan terkumpul! Hihihihi....


Sally pun dapat powerbank daripada aktiviti Invite Friends yang dijalankan masa event tempoh hari...Kan Sally dah cakap pihak Reads Solution ni mmg murah hati...haaaa....

Apa tunggu lagi, download la segera!

Photo Credit : feeqsays.com

You Might Also Like

3 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!