'My First Powder' & 'My First Lipbalm' from SimplySiti

1:00:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


My First Powder' & 'My First Lipbalm' ni Sally dapat dalam satu event yang Sally hadiri...Jujur kata ni pertama kali Sally guna produk SimplySiti...sebab Sally bukan suka sangat mekap..hihihi...bedak pun kadang pakai kadang tidak...lipstick, lipbalm tu lagi laa...Sally ni la paling disaster muka..hahaha

My First Powder - Natural, healthy, glowing look for a flawless finish with medium coverage to cover blemishes, uneven skin tone & pigmentation. Versatile, easy to use as a foundation or powder.

My First Powder datang dengan 2 warna, Light Beige & Natural Beige...So far Sally paki ni okay laa...bedak je jenis yang tidak mudah luntur...ringan walaupun tekstur dia boleh jugak nak jadikan foundation...


My First Lip Balm - Naturally healthy pinkish lips with an innovative color changing formula, which upon application turn to a pinkish hue according to your skin natural pigments. Hydrating and smoothing.

Kalau korang jenis yang tak pakai lipstick, Sally suggest korang guna la lipbalm...beli yang lip ice punya pun okay...asal nampak pink sikit bibir tu okay dah...biar tak pucat...eh, cerita pasal pucat..muka dia tak sedar!

Hahahaha...okay la...bukan nak review pun...nak share je...Memang betul-betul 'My First Powder' & 'My First Lipbalm' daripada rangkaian SimplySiti yang Sally ada... :)

You Might Also Like

17 comments:

  1. ok ke pakai SS ni Sally? tak pernah plak try mana2 produk dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far Sally suka beda dia...lip balm dia biasa-biasa je :D

      Delete
  2. Tak pernah lagi try product simplysiti. Hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. pada Sally best kat bedak dia laa...lembut je rasa bila pakai

      Delete
  4. Okay okay jela product dia eh. Saya pun failed juga bab bab mekap ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so-so laa...hihihi...boleh geng la..gimme five!

      Delete
  5. tak pernah pakai prodct simply sity

    ReplyDelete
  6. huhu, muka pucat tu kadang tak sihat. Sally jaga diri ya! Okay dop produk simplysiti? Setakat ni takut nak pakai mekap, sebab arwah nenek kata muka lagi cepat tua kalau slalu pakai mekap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...tak...pucat yg sally cerita ni muka takde seri...sbb tak guna pape..hikhik...Sally pun tak la mekap sangat..tapi kalau utk certain occasion..tepek jugak la 2-3 jenis :)

      Delete
  7. Welcome to the club sally hihi.. kakbell pulak tak suka pakai bedak bahahaha, hanya pakai cream, mascara, kening, lip tint.. settle !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Club mana satu kak Bell? hahahaha...club tak mekap ke club pakai barang SimplySiti? hikhikhik...pakai la jugak tu!

      Delete
  8. pernah belek2 je barang Simplysiti tp xpenah beli pape..
    samalah Sally.. bedak pun kadang pakai kadang tak =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally belek pun tak pernah...hahahaha...sbb mmg malas nak mekap :P

      Delete
  9. setakat ni kak aiza belum pernah mencuba produk simplysiti.. nampak macam menarik je bedak tu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!