Mjölk : Pengedar Susu Kambing Segar (KL & Shah Alam)

8:30:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


Susu Kambing Segar KL & Shah Alam
| Selalunya, mereka yang tak minum susu kambing...sebab ada bau hamis...ada bau kambing...biasa laa...nama pun susu kambing kan...bau tu tak boleh lari...alternatifnya ada yang beli susu kambing dalam bentuk serbuk...

Tapi macam mana kalau Sally kata korang boleh minum susu kambing fresh, tapi takde bau hamis kambing?


Sally nak suggest korang cuba beli susu kambing segar daripada Mjölk...Dorang ni mmg supply susu kambing segar dan yang pasti takde bau hamis...harga pun sangat berpatutan...satu botol tu hanya RM7...Kalau korang nak ambil lebih, boleh je contact owner dia...mintak la kurang sikit...hahahaha...

Cash On Delivery (COD) hanya dibuat di sekitar Ampang, Setiawangsa, Wangsa Maju...Kalau yang lain-lain tu korang kena pick up sendiri jela..huhu...Tak jauh pun kan...hendak seribu daya...hahahaha...

Tapi...untuk warga Shah Alam, jangan risau...kalau korang nak susu ni...boleh call Encik Hamidi (017-303 1926), bincang macam mana nak ambil stok susu ni okay?

Okay la untuk sekitar Ampang, Setiawangsa, Wangsa Maju...kalau korang nak cuba susu kambing segar ni...boleh contact :

012-632 9114 atau 012-632 4787 (WhatsApp/SMS/Call)
Facebook : Mjölk
Instagram : @mjolk_kl

You Might Also Like

17 comments:

  1. Macam mana nak pronounce nama susu ni, kak Sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...macam yg Farah rasa betul bunyinya...hahahaha...

      Delete
  2. saya kalau susu kambing kurang sikit nak minum tapi minum jgk.. nanti boleh try cuba.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok kalau amalkan ni ikhwan...Sally minum susu tepung sebab kongsi dengan ibu...tapi ni dah ada supplier mudah...haaa...beli jela nanti :)

      Delete
  3. Thanks sally, kakbell area shah alam larr.. tak dapat COD kan. kakbell peminat susu kambing yaw! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupa la kak bell...ada je...boleh ke butik @skullbeatstore di Alam Avenue 2! :)

      Delete
    2. Haaa... dekat dah tu, thanks sally ! :*

      Delete
    3. No problem...Sally ni pun owner baru je bagi tahu..hihi

      Delete
  4. Nani tak minat sangat susu susu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruginyaa satu nikmat dunia ni Nani..hihi

      Delete
  5. Replies
    1. Nak kena babap budak yg tak minum susu ni!

      Delete
  6. Macam mana nak sebot Mjölk ni? Berbelit lidah weh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba uncle belit lidah...boleh tu nanti sebut :P

      Delete
  7. wah.. sally siap jadi model lagi tu.. kak aiza tak suka minum susu kambing sebelum ni sebab ada bau hamis..

    ReplyDelete
  8. Cik Sally,
    Susu yg dibeli tu dalam bentuk sejuk beku ke ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk penyimpanan mmg dalam sejuk beku..supaya tahan lebih lama... :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!