Minggu penuh dengan dugaan!

1:36:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Minggu lepas macam-macam benda yang jadi...mula-mula kena tonsil bengkak...beberapa hari mmg stress gila...susah nak makan, badan tak selesa dan macam-macam laa...kalau korang yang pernah kena sure paham keadaan Sally kan....

Tak cukup dengan tu...hari yang sama kena tonsil bengkak tu...Xperia ZL kesayangan Sally rosak...terus la dengan badan yang tak sihat hantar phone tu ke Sony Centre...haihhh...baru je rasanya Sally guna dia...2013...belum 2 tahun pun lagi....ingatkan problem bateri je rupanya problem mother board dia yang menelan kos hampir RM950 kalau nak baiki...rasanya sampai situ jela rezeki Sally dengan dia...elok duit simpan nak beli kamera kena pulak la beli handphone lain....


Minggu lepas mmg rasa sedih betul...ada 2-3 event yang Sally tolak sebab takde gadget yang boleh bantu ambil gambar...ada beberapa advertorial yang masih pending...betul-betul menguji kesabaran Sally minggu lepas....dengan tugasan kerja yang menimbun...bos pulak bising sbb susah nak contact..huhuhu...akhirnya gila la sorang-sorang..hihihi...

Minggu korang macam mana?

You Might Also Like

11 comments:

  1. hidup ni macam main masak2... hehehe
    kadang2 terlebih garam, gula n etc...
    kadang2 kalau makan ayam je hari2 pun bosan jugak.. :)

    so tak boleh nak cakap2 lebih... life must go on.. :)

    ReplyDelete
  2. Insya Allah, akan bertambah baik minggu yang mendatang untuk kak Sally nanti :)

    ReplyDelete
  3. berkat kesabaran itu nanti in sya Allah ada banyak ganjaran yang menanti..

    ReplyDelete
  4. sabaq kak...setipa ujian tu tandanya Allah SWT masih ingati kita...Fidah pun dah 2 minggu selesema..Pastu hanset cas langsung tak mau terima..terpaksa pakai hanset adik sementara.huhuh

    ReplyDelete
  5. Bykkn sbr ya sally, setiap dugaan pasti da hikmahnya..minggu Lps x da wat pe rht kat kg ja

    ReplyDelete
  6. sabar ya..ada hikmahnya tu...mgkin Allah swt nk beri rezeki lain yg lebih lg...:)

    ReplyDelete
  7. Allah bg ujian sbb Allah syg kak sally. 😘😘

    *hye kak sally. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  8. alahai sally, kesian dia.. takpela dpt phone baru pulak. hehe

    ReplyDelete
  9. xpeeeeee dugaan mematangkan..
    lepas tu Sally enjoy sakan p utara kan dengar citernyaaa gitu ehehek

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!