Meh Sally Nak Review : duniakita94.blogspot.my

2:00:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Dalam 10 blog yang terpilih, blog kelapan yang Sally nak review ni merupakan satu-satunya blogger lelaki yang terpilih...waahhhh....bertuah sungguh tuan punya badan ni...!


Tengok kepada header pun kita dah boleh tau blog ni milik siapa kan...hihihi...ye, blog yang menggunakan tema putih dan kelabu ni merupakan milik rakan blogger, Ikhwan Yusuff...Sebenarnya pun...Sally tak yakin sama ada ni nama sebenar atau tidak tapi mmg Sally gelar dia Ikhwan je selalu...So, harap-harap betul laa...

Blog ni, bagi Sally...macam blog informasi laa....Blogger ni suka sharing cerita tentang banyak benda...daripada gadget, aplikasi terbaru, tips berkaitan kehidupan seharian dan banyak lagi laa...Kiranya kalau nak tau benda yang up to date dalam Malaysia ni...cari je dalam blog dia..gittew~

Blog sangat simple...ringan dan mudah kita nak loading...Kritirea macam ni yang bagus untuk blogger lain tiru...Biar simple janji orang berkunjung secara konsisten...

Keep it up ye!

URL : duniakita94.blogspot.my

You Might Also Like

4 comments:

  1. thanks sally for the great review... bertuahnya rasa.... dah betul dah nama tu.. :D

    ReplyDelete
  2. saya suka sgt logo dia ni,,,sgt kreatf dan unik

    ReplyDelete
  3. Rasanya dia macam dah ubah backgroudn blog dia sikit.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!