Meh Sally Nak Review : nadzpeanut.blogspot.my

2:00:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Akhirnya...blog terakhir yang akan Sally review....fuhhh! Tetiba Sally rasa mencabar pulak main review-review ni...hahahahaha...Maafkan kekurangan saya ye...


Masuk blog ni pun mmg dah tau owner dia perempuan...hahahaha...warna baby pink, baby blue menghiasi blog ni...Nadira Ismail tuan punya blog, seorang wanita semestinya, seorang isteri, seorang ibu dan seorang yang masih bermimpi...hihihi...Yelaa...orang kata kan bermimpi biar sampai ke bintang...gittew~

Blog ni dah lama wujud...sejak tahun 2010 lagi...tapi malangnya untuk tahun 2015 ni baru ada 2 entry ada...hihihi...yang pertama bulan January dan yang kedua entri penyertaan segmen Salli...hahahha...Sally tak tau nak rasa bangga tau tidak..mihmihmih...

Overall blog interface dah mmg okay sangat...tapi Sally harap Kak Nadira dapat rajinkan diri lagi untuk update blog...Seminggu sekali ke...janji tidak terlalu kosong...nak review entri lama macam dah lama sangat pulak...

You Might Also Like

2 comments:

  1. terasa plak kita kat sini..ahahahhahahahahahahaha .....sebab jarang jarang hapdet blog.....tader idea n tader smgt nak berblog punca blog terabai....ahahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!