Meh Sally Nak Review : akukaudansesuatu.blogspot.my

10:40:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

Huwaaaaa....maaf sebab lambat sangat terbit entri...Sally tak sempat nak buat entry untuk blog yang ketujuh ni...Jadi, maafkan saya ye!


Blog yang seterusnya ni merupakan milik Ms. Kejupenyet...Haaaa...sangat la rare kan nama tuan blog...hihihi...ni kira nama panggilan dia dalam dunia maya ni laa...bukan la nama sebenar..

Blogger ni mmg sangat rajin join giveaway...Rasanya dalam blog archive dia penuh giveaway ni...hihihi...semoga murah rezeki ye sebab support kawan-kawan blogger yang lain....

Blog yang sangat simple...gunakan tema hitam dan putih je...Sally rasa orangnya ni kalau kat luar jenis yang not very outspoken tapi sangat rancak dalam dunia maya dan very good in social life...Itu pada pendapat Sally jela...Korang tau kan, blog korang boleh reflect korang..hihihi...So, jangan la serabutkan blog kalau korang bukan macam tu...tiru macam Ms. Kejupenyet ni je haa...simple..Tapi malangnya kurang sangat info pasal tuan blog...Jadinya tak banyak la yang Sally boleh kongsikan...

Jujur kata Sally tak nampak banyak sharing yang dia tulis sendiri...Jadinya, I can't say much...Sally harap Ms. Kejupenyet boleh menulis dengan lebih banyak lagi...express kan apa yang ada dalam hati tu..hihihi...dan semoga maju jaya! :)

You Might Also Like

2 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!