Meh Sally Nak Review : www.syahidahfadilah.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Diam tak diam dah masuk blog yang keenam dah Sally nak review...So far okay kan..? Sorry sangat...sebab Sally pulak tetiba lost macam mana nak menulis...Macam makin boring je blog ni...ke tuan dia yang start boring? Btw, Selamat Hari Malaysia dan selamat bercuti...

Hahahaha...okay...lari topik oiii...kan nak review!


Nama diberi Nursyahidah Fadilah (bukan nama penuh)..Haaa...orang yang suka berahsia jugak la gamaknya...Lahir pada 7 Julai...tahunnya pun dirahsiakan jugak...Just tau yang dia lahir tahun 90 an jugak...so, tak tau la dia pangkat adik ke pangkat kakak dengan Sally...

Ada jugak baca mengenai dia...Kalau tak silap sekarang sambung belajar di Universiti Teknologi Malaysia, UTM, Skudai selama 4 tahun, dalam bidang Senibina Landskap. Wahhhh...kita sama-sama tgh sambung degree eh..hihihi...

Godek-godek entri dia...kebanyakkan dia sharing tentang tips-tips yang berguna, sharing tutorial, share movie, lirik lagu dan macam-macam lagi...dan yang paling penting, suka join giveaway ni...Semoga murah rezeki ye! Hihihihi...Sally ni kadang-kadang je sempat join...kadang tak...tapi bagus sebab sokong kawan-kawan blogger, keep it up!

Sally suka interface blog dia...Kemas dan sangat teratur...mudah nak cari semua benda sebab ada tab kat atas tu...Hihihihi...okay laa...Tu je la kot...Sally pun takde benda sangat nak review sebab dia pun dah lama menulis...Blogger tegar jugak...Jangan lupa cikidaut blog dia tau!

URL : www.syahidahfadilah.com

You Might Also Like

2 comments:

  1. hai Sally, thanks 4 review, hehe, blog sally pun kemas, suke tgk kat bahagian footer blog sally, kemas je, hihi, smoga murah rezeki jgk yer, amin.. ^^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!