Meh Sally Nak Review : kaktusoren.blogspot.my

10:00:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Okay! Blog pertama yang akan Sally review sebagai pemenang kepada segmen yang Sally anjurkan beberapa minggu lepas...haihhh...ketaq tangan nak menaip...dah lupa rasanya macam mana nak review ni...

 
Pinjam gambar tuan tanah sebab tak boleh nak ambik gambar header dia..hihihi....okay, pengenalan dia kat situ nama dia Rina IM. Zaidi atau Cik Kaktus Oren...Ini Sally rasa sure dia minat gila warna oren dan pokok kaktus...kalau tgk blog dia...penuh kaktus oooo...tercucuk jari kita! Pelajar UiTM dan mengambil jurusan BSc. (Hons) Tourism Mgt...Katanya blogger daripada Sarawak...weee~ Haiii awak disana!
 
Jujur kata ni first time jejak blog Rina...disebabkan dia gelar Sally kakak, rasanya dia lagi muda la kot dari Sally kan...hihihi...tgk rata-rata pengomen tegar blogger yang biasa Sally jejak tapi camne boleh tak perasan blog oren ni ye...hmm...musykil!
 
Mula menulis blog pada tahun 2014...waahhhh....kiranya baru 2 tahun la menulis kan...bagus betul la budak-budak skrg...overall takde ape Sally nak komen pasal blog dia...agak kemas, susun atur semua nya terletak elok...blog loading pun agak cepat...
 
Rajin betul dia update blog...Rajin jugak join giveaway, bagus! Keep it up ye!
 
URL : kaktusoren.blogspot.my

You Might Also Like

7 comments:

  1. Salam singgah pagi dari nieyl :)
    Ok..kak nieyl akan terjah.. :)

    ReplyDelete
  2. Wahwahwah. Saya harap dapat masuk segmen review kak sally :(

    ReplyDelete
  3. Rasa macam pernah juga baca blog ni tapi tak berapa sure pula.

    ReplyDelete
  4. so blog akak memang terlepas dari review sally kan....hahahaha...selamat acik...

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada yang blognya di review..jom kita terjah.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!