Meh Sally Nak Review : www.efaothman.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Hari terakhir untuk Sally review blog...dah masuk blog yang second last...blog ni kepunyaan kak Efa Othman...atau nama sebenar beliau Anifa binti Othman..tgk URL blog pun kita dah boleh tau....


Blog personal..! Nothing more...hahahaha...mmg semuanya sharing tentang kehidupan seharian, anak-anak, resepi makanan (yang ni paling terbaik), tips-tips dan petua dan jugak beberapa review produk...Semuayang tersusun elok dan teratur dalam blog Kak Efa...Kalauikut kepada email kak Efa...Sally muda daripada kak Efa 10 tahun...hihihi...Maapkan Sally kalau salah tau kak!

Mula menulisa pada tahun 2013 dan masih lagi aktif sampai la sekarang...Blog kak Efa okay...Sally suka je blog yang tidak terlalu berwarna walaupun blog Sally serabut bebenor kan...Cuma bahagian sidebar tu terlalu panjang...mungkin kak Efa boleh gunakan scroll bar untuk bahagian blog archive...

By the way, Kak Efa jugak merupakan salah sorang daripada ahli Exchange Feed Group (EFG)...Mungkin ada antara korang pernah tau kan...Dulu dia gelarkan nama dia Cik Iput...entah kenapa...tu nanti kita tanya dia...hihihi...

Tapi ni serius...kalau korang suka memasak tapi takde idea nak masak ape kan...Sally suggest korang godek je blog Kak Efa...segala jenis resepi masakan ada...Dia punya nama masakan semua...perghhhh...memang rare kot...MasyaAllah...semua nampak sedap!

You Might Also Like

3 comments:

  1. Yeyyyy alhamdulillah dah follow juga..kak yang rajin share resipi.

    ReplyDelete
  2. kak sally bole la kalau nak join kelas memasak dgn owner blog nih..ahahahhaa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!