Meh Sally Nak Review : rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my

2:00:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Review kita petang ni...bloh mummy mummy..hihihi...Tak reti rasanya nak memulakan cerita....Jenuh jugak la mencari idea pasal blog tuan tanah yang dikenali sebagai "MaaMieIqi" ni...Sampai kesudah jugak la Sally sebenarnya tak dapat nak cari nama tuan punya blog ni..hahahahha...


Hihihi...header pun takde...so, Sally just print screen jela apa yang ada tu...Basically ni mmg blog personal...sharing pasal rutin harian, menu masakan, resepi yang baru...kehidupan seharian anak bujang kesayangan...basically it was a family oriented blog...

Kakak ni bahasakan diri dia "me"...Sally tak pasati sama ada sebagai ganti diri "saya" atau mmg namanya "me"...Hahahaha...maafkan Sally wahai kakak...tak jumpa informasi!

Blog okay laa...tapi agak panjang sangat kebawah...Sally suggest kalau untuk blog achieve, label, bloglist tu boleh la buat scroll bar...biar nampak sedikit kemas...atau label tu boleh letak pada bahagian paling bawah...bila blog terlalu panjang berjela...nampak macam makan masa sikit nak membacanya...

Harap-harap tak kecil hati dengan teguran ni ye...Keep it up! oh, utk anak bujang akak...Semoga mendapat kejayaan yang cemerlang dalam UPSR nanti :)

URL :  rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my

You Might Also Like

2 comments:

  1. blog ni dah di privatekan... hehe...
    baru je nak jalan2...
    i suggest you letakkan link blog which is klik terus directly bring the readers to the reviewed blog... lagi senang daripada kena copy n paste link ke browser.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!