Meh Sally Nak Review : mimirheem.blogspot.my

10:00:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

Hari baru blog baru untuk diteroka...hehehe

Harini masuk blog yang ketiga Sally nak review..Blog ni kepunyaan Mimi Binti Rheem...Korang boleh panggil dia Mimi ataupun Stella...tapi Sally prefer Mimi lagi kot...Lahir pada tahun 1993, jadinya sekarang berumur 22 tahun...muda 3 tahun daripada Sally...Sally perasan ada satu note dibelah kiri beliau...Note nya berbunyi...

Hai.I'm Non Muslim.Maaf Sekiranya Mimi Tak Pernah Bagi @ Balas Salam.

Jujur kata...awalnya Sally pun ingat dia muslim...tapi dia dah terangkan bukan...so, kita terima la ye...lepas ni kalau dia tak jawab salam korang jangan kecil hati pulak...hihihi


Comel je kan orangnya...Mimi ni agak popular di instagram...ada 10,966 followers! Dah hampir 11 ribu followers kot...wahhhh...ni dah kategori sangat popular dah ni...yang ahkak Sally ni masih terkebil-kebil lagi...hahahahaha...

Blog dia sangat ceria...mmg pinkish la dan mmg nampak girly sangat...Sesuai la dengan Mimi yang nampak manja ni...hihihi...baru je mula menulis blog tahun ni (kalau ikut blog archive) dia laaa..Bagi Sally susun atur blog Mimi sangan simple...mudah untuk orang jejak infor yang mereka nak cari...Nanti jangan lupa pi tinggal jejak kat sana tau!

You Might Also Like

9 comments:

  1. Sebelum ni tak pernah pula perasan part yang dia bukan non-muslim tu bila pergi blog dia. Nampak sangat saya ni tak berapa prihatin. lol

    ReplyDelete
  2. banyaknye follower insta...comel oghangnyee ! :D

    ReplyDelete
  3. lorh ingatkn mimi nih muslim.. huhuhu sorry mimi

    ReplyDelete
  4. comelnya mimi.. ramai betul follower insta dia..

    ReplyDelete
  5. mesti baik budaknya... sebab tu ramai follower di IG... comel pulak tu...ehehhee

    ReplyDelete
  6. Haha..x dak ai popular sngt..Nice review..Terima kasih :-)

    ReplyDelete
  7. ok baru tahu she is non muslim huhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!