Meh Sally Nak Review : ijamawar.blogspot.my

2:00:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Masuk blog yang kedua untuk harini...Blog kedua ni blog milik  kak Ija Rased. Rasanya ada jugak la Sally berkunjung kesini...Walau tak sekerap mana...maafkan lah saya! Hihihi...Kak Ija Rased merupakan seorang pendidik dan telah berkahwin serta mempunya budak kecik comel, si Yaya (TENGKU NUR IFFAH ZAIRA) tu..hihihi..


Header kak Ija...simple...mungkin betul description perihal beliau, yang blog ini dicipta untuk berkongsi segala rasa, emosi, ilmu. blog ini juga untuk tatapan si tenit Yaya bila dia menjadi anak gadis, anak remaja, wanita satu hari nanti. So, sesuai sangat la nama blog "Suara Hati" kan..? Hihihi...

Basically blog kak Ija mmg perihal keluarga, sharing resepi dan jugak kehidupan seharian beliau...syok je tgk gelagat Yaya..hihihi...omel omel!

Hihihi...mungkin ni ada sedikit teguran...Sally ada jugak go through entry...majority entry kak Ija menggunakan warna merah atau biru untuk entry...bagi Sally elok la kalau menggunakan warna hitam atau yang bersesuaian...kalau nak guna warna jugak mungkin sekadar untuk highlight point penting...sebab nampak elok sikit laa....yang lain-lain okay, susun atur elok...Okay, sekian...

You Might Also Like

4 comments:

  1. Assalammualaikum... sally,

    wahh.. best nyer direview sally...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. perempuan memang suka warna warni kan

    ReplyDelete
  3. assalam sally.
    tqsm dik..akan diperbetulkan.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!