Homemade Noodles by Salam Noodles, Cyberjaya

4:47:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Rasanya...kat KL ni ada banyak kedai mee tarik kan...dan kebanyakkannya dikendalikan oleh Cina Muslim...Harini Sally nak share salah satu kedai yang bagi Sally sedap tapi takde la kick sangat...In terms of mee dia mmg sangat sedap, kenyal...tapi sup dia tak berapa kena dengan tekak Sally..hehehe

Salam Noodles, Cyberjaya

Specialty kedai ni sebab makanan dia semua sama je harga...untuk mee dia semuanya harga RM8 setiap mangkuk...portion dia sangat besar okay...So, mmg sangat kena la dengan harga dia...daging dia pun banyak...Kat sini ada 12 jenis Soup Noodles, 9 jenis Gravy Noodles & 6 jenis Rice(set)....Masa Sally g sini...Sally cuba Mushroom Beef Soup Noodles..

Mushroom Beef Soup Noodles - RM8
Syifa' pulak makan mee yang agak kering...kiranya ada gravy jela takde soup...dia ambil ayam sebab katanya tak terasa nak makan daging...duh! boleh pulak macam tu kan..hihihi...Dia ambil Braised Chicken Noodles...Sedap jugak tapi terlebih minyak pulak..hihihi

Braised Chicken Noodles - RM8

Yang paling Sally suka kat sini...Xinjiang Mutton Roast Stick & Xinjiang Chicken Roast Stick...Serius mmg sedap...Sally suggest korang ambik mutton la sebab perasa dia sangat sebati dan perapan dia mmg kena every inch daging dia..hihihi....sedapnya!

Xinjiang Mutton Roast Stick & Xinjiang Chicken Roast Stick - RM 2/stick
Overall, Sally puas hati makan kat sini...yang penting sini air dia free flow okay...tak payah nak order air...kiranya kalau kita beli satu meal...secara langsung kita dah entitled untuk dapat air...Free...sape tak suka pulak...Sini kena layan diri laa...order kat cashier, ambik air, sudu garpu sendiri...Cuma meal kita je yang akan dihantar...ok what...jangan pemalas sangat boleh?

Plus, no GST & service charge!

Salam Noodles
Chinese Muslim specialties by the concept of Delicious, Cheap, Fast !
42 CBD Perdana 2, Persiaran Flora
63000 Cyberjaya, Selangor
03-8320 89372  

You Might Also Like

9 comments:

  1. Hai kak Sally, bila nak bawak Nad pegi makan? kekeke
    lamanya tak singgah sini. rinduuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi Nad! mentang-mentang UiTM cuti harini...hahahaha...boleh je bebila Nad nak g...tapi selalu dia yg busy pun... :P

      p/s : rindu jugak!

      Delete
  2. semua nampak sedap tu sally.. lapar pula rasanya.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Laparrrr hhehe...nmpk sdp sgt tuu mee sup

    ReplyDelete
  4. Tetiba je nak makan mee pula lepas baca post ni. Mana nak cari mee dekat sini ni? Nak masak mee tak reti. hahahahha.

    ReplyDelete
  5. zaza pun dah try mkn mee tarik china muslim.. boleh la hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!