Tuesday, September 15, 2015

Garcinia Candy - Kunyah dan Kurus!


Orang kita ni malas...nak kurus tapi malas...hahahaha...bukan orang kita je...Sally pun sama...kalau boleh nak ada produk yang harini telan esok dah kuruihhh macam Park Shin Hye! Hahhahaha...tapi tu semua mustahil kan...melainkan kalau korang buat pembedahan plastik buang semua lemak...

Haaa! Selain daripada bersenam, korang sure suka makan...dah...orang yang nak kurus ni selalunya problem dia sebab suka makan...err...ye sekali lagi bercerita pasal diri sendiri..kahkahkah! Okay, ni Sally bagi solution kat korang...tak payah nak sapu ke nak telan ke nak tonyoh ke, ni Sally kasi korang makan sambil kurus! HANYA AMBIL 2 BIJI SETIAP HARI DAN KUNYAH!

Sally panggil produk ni Garcinia Candy - Kunyah dan Kurus!


Kebaikan/Fungsi produk -
→Membuatkan rakan korang jealous
→Membuatkan korang sangat selesa dengan penampilan
→Membuatkan korang kenyang sebelum amik lunch
→Membuatkan korang bertenaga walau skip lunch
→Membuatkan korang terpaksa beli seluar baru lebih kecil
→Membuatkan kawan korang minta rahsiaa sebenar
→Membuatkan korang menyesal kerana tidak ambil dari dulu
→Membuat rakan korang puji korang lain sangat.
→Membuat korang bangga dan yakin dengan diri korang

Overall Sally suka dengan makan candy ni...sebab rasa dia macam makan ceklat susu yang masa kita kecik dulu tu...yang ada perisa rose, kopi tu semua..hihihi...Walaupun sebenarnya dia sebenarnya rasa buah avocado..hihihi...Biasa la Sally kan...Lidah dia pelik naw naw!


Kandungan Garcinia Candy
Garcinia Cambogia, L Camitine, Green Tea, Hoodia, Acai berry

Candy ni sedap...dan memang mujarab...kalau tak percaya korang boleh tengok semua testimoni kat page Rahsia Berkesan Kuruskan Badan. Takkan tipu punya laa...Sally pun dah mula makan ni...harap-harap esok kurus..muahahahaha...okay, melampau lagi si Sally ni..kekekeke


Ye, Sally tau korang nak tanya harga semua kan...Lepas tu nak tau ada harga promosi ke tak...Jangan risau...Sally ni memang sangat memahami...Untuk promosi, korang just WhatsApp sis Ika dari (Procrowd Holdings Sdn Bhd) - 0196335690 sekarang sebab Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal.

Suka la tu ada promosi kan...Nak kurus la tu...haaaa...ingat Sally tak tau...hahahaha...tapi apa-apa pun, air yang kita ambil sehari kena cukup...buat la basic exercise motion...Kalau rajin, semua benda menjadi kan...

4 comments:

  1. salam singgah sini dik sally....wahh...kunyah2 jak...sedapnya....

    ReplyDelete
  2. Bestnya da produk mcm ni tpi Lya x blh la mkn nnt brtmbh kurus

    ReplyDelete
  3. Garcinia Cambogia is one of the hottest weight loss supplements on the market right now.Its effects are modest and as sole mode of intervention is not adequate. It is not a supplement…

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!