Blog yang terpilih untuk Segmen "Meh Sally Nak Review"

12:00:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

Haaaa! Mesti korang semua dok tertunggu kan..hihihi...okay laa...Sally rasa Sally dah bagi cukup masa untuk korang check link dan untuk tidak bagi korang tunggu lebih lama...jadinyaa Sally akan umumkan 10 blog yang terpilih untuk Sally review...

Jujur kata, Sally ni bukan lah pakar sangat dalam review ni tapi setakat nak promote kawan-kawan tu okay la...hihihi...harap-harap bolg yang terpilih nanti tak kecil hati dengan review yang Sally tulis dan dapat menerima dengan ikhlas hati...kalau ada tersalah point mana-mana, mohon bagitau Sally sepantas kilat! Hihihihi...

Sally tak gunakan random.org, tapi guna khidmat pilihan daripada rakan kat office ni...senang suruh dia je yang pilih...jadinya yang ada kat bawah ni nombor pilihan dia la ye..


Blog yang terpilih!
  1. http://kaktusoren.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
  2. http://ijamawar.blogspot.com/2015/08/meh-sally-nak-review.html
  3. http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
  4. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/08/meh-sally-nak-review.html
  5. http://loveneddy.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
  6. http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
  7. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
  8. http://duniakita94.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
  9. http://www.efaothman.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
  10. http://nadzpeanut.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html
So, nak bagi adil kepada semua...Sally nak kena ambik masa sikit nak godek blog korang...baru boleh review kan....entry review akan up bermula 14hb - 18hb (2 blog setiap hari)..Entry review akan up pada pukul 10 pagi dan 2 petang pada setiap hari tu...Okay?

Tahniah kepada yang terpilih ye!

You Might Also Like

29 comments:

  1. wahhh tahniahh! haritu tak sempat nak join :(

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada yang berjaya....

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada blog yang terpilih ye..

    ReplyDelete
  4. nampaknya tak ada rezeki untuk di review

    ReplyDelete
  5. salam singgah sini dik sally....wahh...tahniah kepada semuanya yang dah terpilih....

    ReplyDelete
  6. tahniah pada semua yang terpilih...

    ReplyDelete
  7. belum ada rezeki untuk direview..tahniah kpd semua pemenang

    ReplyDelete
  8. tahniah yang terpilih... belum ada rezeki lagi nampaknya.. :)
    Sally, poskad KLIA2 dah sampai ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...next time hopefully! Dah sampai dah semalam...alhamdulillah..thanks tau!

      Delete
  9. Alhamdulillah... terpilih juga.. thanks sally.. :D

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah ...rezeki...terpilih kali ini...tq Sally. tahniah juga kpd pemenang2 yang lain

    ReplyDelete
  11. wahh review blog..mcm review ig ek hihi :D

    ReplyDelete
  12. Mimi pun ada..Arhhhhh..Terharunyaaa :-)Thank you..

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada yang terpilih :)

    ReplyDelete
  14. Salam Sally... wah terpilih!!! excited..
    tq sebab pilih my blog untuk di review.. love u dear!!!

    ReplyDelete
  15. selamat lah Sally mereview hehehe.. chaiyok2..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!