SkinSoul SkinShield Travelling Set

11:30:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Harini...kita cerita pasal SkinSoul SkinShield pulak...yang kat atas ni merupakan SkinSoul SkinShield Travelling Set yang mana sangat sesuai untuk dibawa masa nak pergi travel...botol-botol semua kecik molek je....sure muat dalam bekas toiletries korang tu...hihihi

Sebelum kita cerita lebih lanjut tentang SkinSoul SkinShield ni...meh Sally nak perkenalkan korang dengan asas produk ni dulu...SkinShield adalah rangkaian penjagaan kulit yang diperbuat daripada Ashitaba, bahan semula jadi organik tulen dan gabungan ekstrak botani lain yang berharga, yang membantu pembaharuan kulit secara menyeluruh. Ianya berfungsi sebagai perangsang untuk kulit yang sihat , penyembuhan dan transformasi.

Dalam rangkaian SkinSoul SkinShield ni, ada 5 produk yang sangat bagus dan kesannya akan nampak ketara kalau kita menggunakannya secara berterusan...yang paling penting jangan skip mana-mana produk ye! hihihi....

HYDRA-PURIFYING CLEANSER
With loads and skin vitamins and minerals from organically grown Ashitaba and enriched with the lightening properties of daisy flower extracts, this all-natural formulation cleanses thoroughly but gently, while brightening and moisturizing skin for a pearly , translucent glow.
HYDRATING, ENERGIZING & PORE-REFINING LOTION MIST SPRAY
Made from the purest extracts of organic Ashitaba laden with skin calming moisturizing and purifying benefits. This lightweight lotion gently whisks away impurities and oils that clog pores and lead to skin breaks-outs and blemishes. It restores the skin’s moisture balance after cleansing routine, and together with the Witch Hazel Extract, helps to minimize the appearance of pores, creating a smooth, matte, healthy-looking skin restored to its natural pH. 
LIFT AND BRIGHT SERUM
Enriched with potent antioxidants from Ashitaba, this powerful serum targets ageing at the core by infusing nutrients into the deepest layers of the skin to help restore skin elasticity and firmness. Active polyphenols and flavonoids in Ashitaba play a role in preventing the progression of cumulative damage from free radicals and environmental aggressors, particularly sun damage. It contains a cocktail of natural ingredients combined with potent blends of bio actives. It contains peptides and essential collagen to replenish lost moisture for a supple, fair and lifted skin.
12 IN 1 SUNCARE DAY CREAM
This 12-in-1 base cream combines the benefits of skin care and makeup, as it:
1) Hydrates and protects skin
2) Unifies complexion
3) Brightens up skin
4) Evens out skin tone
5) Conceals and corrects blemishes
6) Fights the signs of aging
7) Protects skin from UV rays
8) Strengthens skin health
9) Soothes skin irritation
10) Fends off free radicals
11) Stimulates skin rejuvenation
12) Imparts radiant glow to facial countenance 
SKIN SHIELD NIGHT CREAM
With loads and skin vitamins and minerals from organically grown Ashitaba and enriched with the lightening properties of daisy flower extracts, this all-natural formulation cleanses thoroughly but gently, while brightening and moisturizing skin for a pearly , translucent glow.

Sally baru je pakai beberapa hari...buat masa ni masih okay...tiada iritasi, kulit muka pun mmh rasa lembap je walaupun duduk dalam aircond dalam jangka masa yang sangat lama...Dalam set SkinShield ni jugak sebenarnya ada Starbust Loose Powder tapi takde la dalam traveling set ni...Kalau nak kena beli asing nanti ye...loose powder tu sangat sesuai pakai lepas kita sapu 12 in 1 Suncare Day Cream tu...

Untuk bagi korang lagi happy, Sally nak share dengan korang code #SSSally yang boleh korang gunakan untuk dapat special price!

Korang pergi je kemana-mana branch, Mid Valley pun okay...gunakan code #SSSally. Yang paling penting korang kena tunjuk yang korang dah sedia follow blog Sally dan dah like Facebook Skin Soul.

Dengan code tersebut, korang akan dapat:
  1. Membeli SkinSoul SkinShield Travelling Set dengan harga promosi, hanya RM388 (NP: RM500)
  2. Korang jugak entitled untuk mendapatkan SkinSoul SkinShield Set yang berharga RM100 dengan setiap pembelian minimum RM100 atau lebih dalam satu resit yang sama.
**T&C Applied

So, cepat-cepat singgah mana-mana kedai SkinSoul dan gunakan code #SSSally tau!

You Might Also Like

4 comments:

  1. macam menarik jer ni.... macam best jer nih...

    ReplyDelete
  2. Comelnya kecik ja mudah d bawa ke mna2

    ReplyDelete
  3. CT macam lagi tertarik la dengan counting yang kat atas tu.. yang daisypath tu ehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!