[Sharing KPOP] BIGBANG - LET'S NOT FALL IN LOVE

3:28:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Selain daripada CNBLUE, jujur kata Sally mmg suka dengar lagu-lagu daripada kumpulan Big Bang...kalau dekat Korea, Big Bang ni mmg antara group yang paling well known la kat sana...harini saje nak sharing MV lagu terbaru dalam album kumpulan ni yang buat comeback selepas 2 tahun...




Let’s not fall in love, we don’t know each other very well yet
Actually, I’m a little scared, I’m sorry
Let’s not make promises, you never know when tomorrow comes
But I really mean it when I say I like you
Don’t expect too much from me
I don’t wanna lose you either
Before things get too deep, before you get hurt
Don’t trust me

Lagu ni baru je released...bila baca lirik dia...rasa lain macam je...hahahaha...yela...selalunya lagu dok ajak kita jatuh cinta, sambut cinta...tapi lagu ni nak tekankan kat kita supaya jangan bercinta sebelum kita bersedia, atau kalau tak yakin!

Woah! kali ni mmg berbeza lirik yang G-Dragon produced...clap clap!

Kalau nak dengar, boleh terus play eh...kalau nak tgk lirik penuh boleh usha SINI...

You Might Also Like

4 comments:

  1. alah tak ble nak dengar line x ok

    ReplyDelete
  2. Yea, lagu ni mmg best sgt sgt! AK pun minat jugak dengan Big Bang ni :D Lagu diorang mmg superb!

    ReplyDelete
  3. Love this song.. Rumors dari VIP said lagu ni ditujukan untuk fan Bigbang supaya x obsess dan jgn obsess dgn dwang.. Just like other GD song yang sememangnya ditujukan khas tuk fan , Who You..

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaaaaaaaargh !! GD dalam ni mintak kena cekik.. xleh nak comel lagi ke..
    tho hati ni milik TOP tapi GD suddenly menggugat..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!