Friday, August 28, 2015

Seoul Garden Date with Qila & Kak Masha


Blog Sally dan makanan berpisah tiada...hahahaha...dah 2 minggu berlalu pun haaa...punya lama masa nak berita pasal makan...kisahnya bila Qila ajak jumpe...ajak makan Seoul Garden pulak...haruuuu~ Dia tau kot kakak dia suka makan...


Mana ada orang lain yang muka happy macam dia bila dapat makan?




Ni la kak Masha yang Sally cerita selalu tu...huhu


Okay takde benda pun nak story...pergi makan kot...Seoul Garden...semua orang dah tau kot kan...hihihi...anyway, a good food, best buddies will always the best date..!

Love you guys! :)

12 comments:

  1. seronoknya makan2.. wawa suka..hihi

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah. seronoknya kak sally ^_^. btw kan kak sally, saya nak tny akk, dlu akk pernah buat giveaway, pstu saya masuk giveaway tu. and menang mystery gifts. but smpai sekarang tak dapat mystery gift haa :( .cemana eh akk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haneem boleh tak email akak...giveaway yg mana, menang daripada siapa semua...

      email : sallysamsaiman@yahoo.com

      Delete
  3. Bilalah nak dapat keluar makan dengan kak Sally or Qila ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila Farah balik sini..hihihi :D

      Delete
    2. Bile entah boleh balik. Tiket mahal sangat rasa nak nangis T_T

      Delete
  4. jelesnya dpt keluar makan sesamaaaa ><

    ReplyDelete
  5. Lamanya Azwar tak makan kat Seoul Garden..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak singgah seoul garden... rindu lak. lapar pun ada tgk gambar2 ni... hahaha...

    ReplyDelete
  7. lama dok makan sini.. huwaaaa ttb rasa nak p makan plak..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!