Memo Bottle!

12:25:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Siapa tau pasal memo bottle?

Memo botol ni sejenis botol air yang mudah kita nak bawak kemana-mana sebab saiz dan rekabentuk dia yang sangat nipis dan tak makan space...selalunya kita jarang nak bawak botol air sebab rekabentuk dia yang bulat tu kan...dah la besar jadinya susah nak muat dalam beg...kan..?


Sally mmg susah nak bawak botol air, tapi kalau botol kecik selalunya Sally sumbat je dalam bag...tapi kalau letak dalam handbag, mau senget bahu nak bawak..hihihi...tapi rasanya kalau memo bottle ni...boleh tutup mata je kot even berat kan..?


Botol ni ada 3 jenis saiz, A5 (400ml), A4 (700ml) dan Letter (1.2 litre)...Rasanya kalau beli yang 700ml pun tak besar mana kot kan..didatangkan dengan 4 warna, putih, hitam, coklat dengan pink...rasa macam nak beli je semua...hahahaha...

Agak-agak kalau beli, berbaloi tak eh..? Ada sesape yang ada botol ni..?

You Might Also Like

17 comments:

  1. haritu kemas2 rumah akak.. terjumpa botol ni..
    dia dapat as a gift n memang dia tak guna pun... terperap dalam kotak gift...
    sebab dia dah biasa guna botol yang standard.

    maybe for those yang dah biasa dengan botol bulat might find it awkward to drink from this bottle but anyway the taste of the water will be the same.... tak adanya rasa manis lebih ke..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh...mohon kasi kat Sally pulak buat hadiah...tak jugak kot,,,just bentuk dia je lain...hahaha...Sally punya beg kecik..tu je sbb nyaa... :)

      Delete
  2. Singgah petang disini...
    akak suka bawak botol air besar²..
    sebabnyer handbeg akak byk isi benda lain..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. menggedik juga nak beli botol ni tapi tak terbeli2 pun lg.comel.

    ReplyDelete
  4. yup yup, memang sangat handy dan menjimatkan space serta ruang di dalam handbag terutama-tamanya...

    ReplyDelete
  5. baru tahu...unikkkla...mane nak dapat ni.....huhuhu

    ReplyDelete
  6. Lya pun nak satula..muat2 kat hnbag ni

    ReplyDelete
  7. comelnya..senang nak bawak kemana mana

    ReplyDelete
  8. sesuai sangat utk angkut time travel .. tak suka bawak air dlm botol sebab susah nak menten

    ReplyDelete
  9. i dah biasa ngan bekas air.. beli yg kecik ja.. at lez ada bawak air kosong.. masih tak berminat nak guna botol tu, nampak pelik.. hehe

    ReplyDelete
  10. Famous betul botol air ni. Selalu nampak dekat IG.

    ReplyDelete
  11. Ada botol mcm ni memang best....comel dan senang nak bawa ke mana2...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!