Makan-makan Sally makankan makanan!

11:52:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Tajuk dah habis blur nak letak ape...hahahaha...Ni kisah raya lepas, Sally sebenarnya tak sempat nak buat open house tahun ni...yang ni pun kebetulan je ada tempahan makanan daripada bekas rakan sekerja Sally, jadinya Sally pun selit jela masak lebih sikit dan ajak kawan-kawan datang beraya...Nak buat open house dalam keadaan ekonomi Malaysia ni...mmg haru biru!


Kak Fiza, jauh datang dari Bangsar...Kak Fiza ni travel buddies Sally masa ke Korea tahun lepas...


Hasif - Safuan - Sally - Syifa' - Nabil

Ni semua kawan-kawan masa zaman kolej...mmg rapat since semester satu lagi...alhamdulillah dapat jugak jumpa kadang-kadang...yang best buat makan-makan ni sbb dapat jumpa kawan-kawan kan?


Syifa'...Sally mmg kawan lama dah dengan dia...dari tahun 2008 lagi...dia ni dah selalu sangat jumpa pun..kahkahkah!



Yang kat atas ni lagi lama kawan, dari tahun 1997...hahahaha...lama kan kawan? Yelaa...dah kalau daripada tadika sama, sampai masuk darjah satu pun sama dan sampai la habis SPM pun bersama...mau tak lama berkawan..? Dorang ni mmg setiap tahun akan datang...walaupun takde open house rumah Sally...dorang sure akan datang...

Sebenarnya ramai lagi yang datang...tapi tak sempat nak ambil gambar...ada yang Sally lupa nak ajak bergambar...ohh! rakan blogger, Aisya Ahamad dan Encik Barney dia pun ada datang jugak, tapi macam Sally cakap laa...lupa nak ambil gambar...

Apa pun...Sally ucapkan terima kasih kepada yang datang...dan maaf jika ada kekurangan dimana-mana ye...Friendship forever!

You Might Also Like

15 comments:

  1. time raya je lah kan dpt kumpul ramai2. dh makin besar makin susah nk jumpa.. huhu

    ReplyDelete
  2. Sronok sbnrnya dpt jamu kwn2 mkn lgi2 bila kita msk sndiri

    ReplyDelete
  3. Wah wah,seronok la kak Sally. Ni kalau saya balik Malaysia tahun depan, boleh datang beraya rumah kak Sally ke kalau masa tu raya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak raya pun boleh je datang...akak bukak sentiasa :)

      Delete
  4. tahu tak pe.. kalau kita buat makan-makan, masa tu lah dapat jumpa kawan kawan zaman gigi rongak dan kawan sekolah semua.. huhu

    ReplyDelete
  5. rapatnyaa.. untung mcm ni.. hsna setiap level asyik pindah je.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. untung la beraya dgn kawan2.. raya kali ni rasa mcm xde kawan je.. hukhuk

    ReplyDelete
  7. betul tu Sally.. time time open house o kenduri kendara..
    barulah dapat lepak ngan kawan2 balik.. catch up crita masing2..

    ReplyDelete
  8. Leka menyembang mana nak ingat ambik gmbr dh. Haha

    ReplyDelete
  9. Syok jamu kawan-kawan datang rumah.

    ReplyDelete
  10. bila la dpt pergi makan umah sally lagii ye ...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!