Korean Drama | Orange Marmalade

2:30:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Dah lama rasanya takde cerita Korea yang mengisahkan vampire...hahaha...cerita ni bukan la kategori best sangat...tapi sebab ada Lee Jong Hyun (CNBLUE) dan Seol Hyun (AOA)...Jadinya Sally gagahkan jugak share cerita ni..huhu...pulak Jong Hyun tu mmg putih dia sama macam vampire, lagi la rasa nak tgk!


Kalau korang yang tgk cerita ni...mungkin agak pening sikit...sebab nanti dia kan flash back ke zaman 200 tahun sebelum ni...cerita ni berkisar kepada kehidupan vampire yang tak dapat diterima oleh manusia...kisah macam X-Men, yang mana mutan tu semua tak diterima...gittew~

Description
200 years ago, humans and vampires finalized a peace treaty, but they still do not get along well with each other. In the present day, Jae-Min (Yeo Jin-Goo) is a popular high school student. He falls in love with transfer student Baek Ma-Ri. Baek Ma-Ri though hides her true identity as a vampire.
Released: 2015
Genre: Comedy Drama Romance


Ini antara cast yang berlakon dalam drama ni...Kalau korang follow We Got Married (Jong Hyun & Seungyeon), Yeo Jin-Goo tu la yang Jong Hyun jeles sangat sebab wife dia minat sangat kat dia..hahaha...

Watch online : Orange Marmalade 
Download :  Use Dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

7 comments:

  1. heroin tu kannn, macam comel jer, macam comel jerr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seol Hyun mmg cantik kak...kurus gilaa...

      Delete
  2. mcm best jer,,, *google trailer* hehe

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pagi dik sally....macam menarik jer cerita ni....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!