Kad raya dari Brunei.

11:51:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Sebenarnya kad ni dah sampai beberapa hari yang lepas, tapi belum sempat Sally update....Jujur kata dalam kawan blogger Sally, yang Sally kenal dua orang je daripada Brunei..hihihi...First, Faezah Abdullah dan yang kedua ni blogger yang betul-betul baru Sally kenal, Aqilah (loveladyrq.blogspot.com)...

Awalnya Sally saje je komen dekat blog dia, sebab baru je kenal kan...kebetulan dia ada anjurkan satu giveaway yang mudah...Sally pulak mmg dalam misi nak kumpul kad raya, lagi laa pantas komen kat situ... (Eid Giveaway: Happy Eid's Card)


Tak sangka Sally menang. dan dapat la kad raya all the way from Brunei...siap dapat duit raya lagi...Dollar Brunei okay! Hahahaha...galak sikit sebab pertama kali dapat sesuatu daripada negara Brunei...Sally rasa rata-rata travel blogger pun jarang nak kesana kan....hihihi...

Seronok betul dapat kumpul benda-benda daripada luar negara kita...

Kalau nak kenal lagi blogger Aqilah, klik link Photoblog by Lady Q 

p/s : Duh, my wanderlust is up now! Counting days for traveling again!


Wanderlust is a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.

You Might Also Like

12 comments:

  1. Wah duit brunei..susah nak dapat tu..tahniah :-))

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah sally siap dpt duit raya lgi u hhihi

    ReplyDelete
  3. wahh...bestnya dapat kad raya dari negara brunei...ada dapat duit raya lagi..tahniah dik sally...

    ReplyDelete
  4. wow.... 2 in 1... allhamdulillah reezki sis....

    ReplyDelete
  5. Hi Sally. Alhamdulillah~~dah rezeki Sally. Sebelum ni sebenarnya saya pernah terima kad raya dari Sally :)

    ReplyDelete
  6. wahhh seronoknya dapat duit raya brunei lagi tu uolss...

    ReplyDelete
  7. waaah...
    pengen juga dapat duit dollar
    tak pernah.. T_T
    Tahniah kak sally :)

    ReplyDelete
  8. Wahhh, siap dapat duit raya lagi tu, kak Sally! :D

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya
    Tahniah tahniah !!

    And Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin (^_^)

    _____________________

    Reply Your Comment at http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/12/officially-wife.html

    Thank You Sally (^_^)

    ReplyDelete
  10. waa best tahniah2...dapat duit raya brunie dollar pulak...rare betul..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!