Senarai Pemenang Raya Giveaway by Sally Samsaiman.

3:00:00 PM Sally Samsaiman 45 Comments

Seperti yang Sally janjikan...dah pukul 3 pm kan...Jadinya...ni masanya untuk Sally umumkan pemenang kepada Raya Giveaway by Sally Samsaiman yang disponsor penuh oleh Sally Samsaiman, mialiana.com, Ainim Rashihah, Mama Niza & Dayang Deno.

Sally menggunakan khidmat random.org sebab nak menjimatkan masa...



Senarai Pemenang:

Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Design by DayangDeno -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 27x Pemenang
  1. http://adianiez.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  2. http://www.maisarahsidi.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://www.ayuzan.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://projekabc.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  6. http://nims007.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  7. http://plannerofmylife.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  8. http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  9. http://riverstonegirl.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  10. http://aqilahviolet.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  11. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/07/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  12. http://athirahdiyana87.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  13. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  14. http://dewqracintakita.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  15. http://hurinnadhirah.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  16. http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html?m=1 
  17. http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  18. http://giveawayizza.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  19. http://www.nam-comel.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  20. http://frhrn.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  21. http://syazrim.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  22. http://hzinnirah.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  23. http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  24. http://dilazhari.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  25. http://azlenaryzalbakar.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  26. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  27. http://zurazuria.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
Fuhhhh! Ramai gila nak senaraikan...hadiah yang ditambah cuma pada kad raya sahaja...yang lain takde penambahan lorrr...huhuhu...Harap-harap semua orang suka dengan hadiah yang dimenangi la ye...

Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari Selasa (7th July 2015), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Pastikan subject pada email tu betul ye...Sally takkan bertanggungjawab kalau terlepas pandang email yang dihantar kalau tak ikut syarat tuntutan hadiah ni..
Subject : Pemenang Raya Giveaway by Sally Samsaiman.
Nama :
Alamat :
Link Blog / entry :
Hadiah yang dimenangi :
No akaun bank (prefer Maybank) : *bagi yang menang hadiah duit raya sahaja
  Harap-harap korang boleh bagi kerjasama untuk email seawal yang boleh...takut nanti lepas raya baru sampai kad raya nanti..hihihi...

Akhir kata, tahniah diucapkan kepada yang menang dan kepada yang tidak bernasib baik, boleh cuba lain kali...ada giveaway baru yang akan dilancarkan selepas raya..hihihi...dan terima kasih sebab sudi join givaway Sally...

err...yang mana dah follow kat IG tu jangan la tetiba unfollow pulak balik nanti...hihihi

You Might Also Like

45 comments:

  1. yeay..dapat kad raya cik sally :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah :)tq dear..

    ReplyDelete
  4. yeayy..menang kad raya :)

    tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  5. tahniah semua...
    rezeki hari ini nama dok kt no 7 menang RM20

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang.

    AZLAN RUMADI
    www.azlanrumadi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. yeay... YB cuba lagi lain kali ehhh
    Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  8. YEY!! MENANG..ALHAMDULILLAH :)

    ReplyDelete
  9. alaaa.. tak sempattt joinnn... T_T

    ReplyDelete
  10. tahniah buat semua pemenang...

    ReplyDelete
  11. yahuuuu ada nama itew lah =D
    dah email dah kat Sally.. hehe pantas pulak ku rasakan..

    ReplyDelete
  12. tahniah pada pemenang...kita xsempat join.... :'(

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. cam tak percaya. Thanks sis :D

    ReplyDelete
  14. Ehehehehe Alhamdulillah.
    Tahniah pada semua yang join and yang menang :)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah menang kad raya sally! tq sis :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..tahniah semua..:)

    ReplyDelete
  17. alhamdulilah . dpt duit raya dri kak sally ! yay :D tahniah yg lain :*

    ReplyDelete
  18. alaa.. xde rezeki kat sini.. hurmmm,, xpe2.. tahniah ye semua yang menang tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada semua pemenang. belum ada rezeki lg T_T

    ReplyDelete
  20. alahai..xdan nak join.
    PM address Sally..akak bg kad raya. Sempat lagi ni :)

    ReplyDelete
  21. Yahoooo....
    aida email skang jugak...

    ReplyDelete
  22. Alhamdulilah...dapat duit raya dari kak sally....
    Tahniah juga pada semua pemenang.....

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, Alhamdulillah.. Rezeki di sini. Terima Kasih...
    Tahniah pada pemenang yang lain :)
    Dah send email ^^

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah syukron :)
    Selamat buat pemenang yang lainnya.
    dila udah send email :)

    ReplyDelete
  25. Salam Sally....
    saya dah hanta detail ke email awk...yeahhhhh saya menang duit raya...rezeki².. lain kali buat GA jemput lah lagi k....hihihihi..TQ
    Kepada pememang yang lain jugak...tahniahhhh

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah rezeki dpt kad raya dr blogger femes ;) dah email detail td ye

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah rezeki ramadhan hehe dah email dahh
    btw tahniah semua yg menang yeee

    ReplyDelete
  28. tak mengena pula...tahniah kepada semua

    ReplyDelete
  29. akak dah whatsaap kan...alaaaa..x dapat duit raya...

    ReplyDelete
  30. Bad luck lagi, tahniah utk semua pemenang.....;-)

    ReplyDelete
  31. Tahniah.... rezeki raya :-)
    selamat hari raya... Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!