My boys is here! #WelcomeBackCNBLUE

7:06:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments





Yeah! CNBLUE dah selamat mendarat ke Malaysia malam tadi.. Pukul 10 malam... CNBLUE datang ke Malaysia untuk majlis pelancaran butik The Class yang mana CNBLUE merupakan duta bagi butik tu..

Tak sabar rasanya nak jumpe dorang harini...so, korang yang berkesempatan boleh la datang ke Mid Valley harini...event start pukul 1pm...

Kalau korang nak giveaway, boleh cari Sally...he he


You Might Also Like

9 comments:

  1. wah wah wah wah.. ada orang di awan awangan la hari ni.... kiss kiss muah muah yong hwa sikit for me.. hehe. enjoy urself sally. ingat nk pegi tgok jga tp mls pula nk kuar umah. nk rehat2. sy tunggu update sally je lah :-)

    ReplyDelete
  2. Pergi juga ya kak Sally :)

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhh.... hahaha ... jaw drops...
    cepat update yea sis Sally..
    Hehehehe, muahciked buat JongHyun~^^

    ReplyDelete
  4. wahhhh boypren kak sally balik kampung pulak..... wahhh :D

    ReplyDelete
  5. Oh peminat kpop yee. Suka letteww jumpa pakwe kpop hehe

    ReplyDelete
  6. dalam gambar tu dah mcm muka apek je. penat ya.. hihi jangan maree. suruh dia makan durian sekali. kalau x makan, bakal mertua suh balik semula ke sana

    ReplyDelete
  7. Wah, mesti riang gumbira Sally! :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!