Humairah Collection : Instant Shawl & Bawal

1:07:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Untuk korang yang sedang mencari pelbagai jenis fesyen tudung, instant shawl atau bawal, harini Sally nak share dekat korang satu online shop yang ada semua jenis instant shawl & tudung bawal...


Kebanyakkan koleksi daripada Humairah Collection ni banyak yang jenis instant dan mudah pakai...yela...kadang tu nak pakai shawl, nak kena seterika la apa la kan...so, choice yang ada boleh pakai instant...walaupun instant tapi sama cantik je macam kita lilit sendiri...

Instant Shawl Manik - RM30

Antara produk yang hangat diperkenalkan sekarang ialah Instant Shawl Manik iaitu shawl yang mudah pakai dengan corak menarik dan manik yang penuh untuk atau buat wanita di luar sana yang lebih gemarkan shawl yang lebih plain tapi nak tampil berbeza, boleh cuba Fariya Bunga atau Instant Express...

Fariya Bunga - RM25

Instant Express - RM18

Instant Hoodie - RM23
atau boleh jugak cuba Instant Hoodie, akan nampak sedikit kelainan daripada yang biasa....sebenarnya banyak lagi jenis tudung, bawal, instant shawl yang mereka ada...tapi kang kalau Sally letak semua, terus bling-bling plak mata...hahahaha...

Kalau korang berminat nak dapatkan koleksi daripada Humairah Collection ni, cepat-cepat godek FB dorang atau kot ada yang dah berminat depan mata boleh terus WhatsApp!

Facebook : Humairah Collection
Whatsapp : 01126600254

You Might Also Like

6 comments:

  1. cantik, nti boleh singgah ig & fb shop sy jgk. hehe
    @hijabschoice & @chiffonskirt.outlet

    ReplyDelete
  2. cantik and gojes
    macam2 fesyen tudung la ni...

    ReplyDelete
  3. Wahhhh.. Bru tgk sikit ni pn dh berblink2 mata nih... Cntiknyaa la hai..

    ReplyDelete
  4. Senang pakai instant. sarung je :D

    ReplyDelete
  5. hehehe baca tajuk.. eh bila iols ada collection ni ? pastu sengih.. mcm la nama ceq je humairah =P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!