[Attention!] Raya Giveaway by Sally Samsaiman dah TAMAT!

9:29:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Firstly Sally nak mintak maaf sebab terpaksa pendekkan masa untuk giveaway ni sebab Sally still ada lagi satu paper final incoming dan sangat busy untuk beberapa minggu ni...

Jadinya. GA yang sepatutnya tamat pada malam ni telah Sally tamatkan pada pukul 8am tadi...mintak maaf diatas segala kesulitan dan mohon korang semua terima la keputusan Sally...gittew...

Sekejap lagi Sally akan senaraikan nama peserta semua dan kalau takde aral atau pembetulan, Sally akan umumkan pemenang pada pukul 3pm petang ni ye...


You Might Also Like

4 comments:

  1. tak perasan pula kak sally ada buat GA..melepas suda..huhu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sempat jugak join.. huhuu

    ReplyDelete
  3. Baru ingat nak join esok sebab saya off esok. Tak berpeluang pula :(

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!