Wordless Wednesday! [Me and baby]

8:30:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Kalau lelaki mungkin laa...kalau Sally...selalunya mmg mak dia tau Sally tegur anak dia...hahahaha...kadang-kadang dalam tak sedar dah siap pegang tangan baby dah...hihihi

You Might Also Like

7 comments:

  1. Hahaha comel. Kalau saya just senyum2 je kat baby tu

    ReplyDelete
  2. betui2..hehe sama la dengan dayah juga, comey sangat kadang tu x terperasan bila da sentuh2 baby tu ha =)

    ReplyDelete
  3. hahaha.. lelaki mmg macam tu ka, bila kantoi ngan mak budak tu, wat tak tahu ja.. hahaha

    ReplyDelete
  4. haha, comel pulak lelaki dlm katon tu.
    ada dlm real life tak?
    selalu tengok pompuan je.

    ReplyDelete
  5. lelaki kan ske acah-acah malu miahahaha..

    ReplyDelete
  6. Kalau saya, saya acah-acah sikit je. Lepas tu, kalau parents diaorang berpaling, saya senyum je :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!