Thank you Aisya Ibrahim!

11:19:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Kiriman sampai pada minggu lepas lagi...tapi disebabkan Sally ni tgh menderita post-concert withdrawal syndrome, jadinya asyik dok ingat konsert jela...hahahaha...maapkan ahkak Sally ye Aisya! mihmihmih...



Jujur kata, Sally tak tau pun sebenarnya Sally menang giveaway daripada Aisya, haihhh...nampak sangat lama tak berkunjung ke blog Aisya...maapkan saya lagi sekali....huhuhu...

Dalam parcel yang Sally terima ada sebiji FM yang diterbangkan khas dengan bantuan poskad Harry Potter...hahahaha...okay tak, tipu je....poskad tu ada dalam parcel sekali...hihihi...


Dan, dengan penuh keajaiban dia tiba-tiba dah ada kat peti ais...(read as : ibu yang excited letakkan) ..elok terletak dengan FM sponsor by diri sendiri daripada Singapore...hihihi...

Sebenarnya ni entry terharu...huhuhu...sebab Aisya sanggup hantar jugak walaupun kak Sally dia tak reti nak bg details sendiri...sobsss...terharu cheq!

To Aisya :

Thank you so much for the gift! Kak Sally mmg terkejut plus terharu sebab Aisya bagi benda ni kat kak Sally...hopefully...Aisya sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki hntr poskad lagi...eh...macam pantun dua kerat plak..hihihi

-Sally Samsaiman

You Might Also Like

11 comments:

  1. Singgah pagi...
    bukan men bz lagi yea...
    sampai menang pun tak tahu yea...hihiihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki, tahniah Sally...

    ReplyDelete
  3. HAHAH comel la kak sally ni. Tahniah !

    ReplyDelete
  4. Tahniahh Sally. Nani dapat poskad dari Aisya :D

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt hadiah tahniah sis... :)

    ReplyDelete
  6. ida suka kumpul FM. syoknyaa orang bagi hehehhee

    ReplyDelete
  7. seronok dengar kak sally happy dapat hadiah kita ni... xpe jer, xtuntut hadiah GA arituh, mmg alamat kak sally semua kita ada simpan :D macam kak sally simpan alamat kita, selalu jugak terkejut terkujat dapat barang dari kak sally :D sama2 surprise! hihihihi :D muah kak sally! lebiu :D

    ReplyDelete
  8. rezeki alhamdulillah. tahniah cik sally & terima kasih pd cik aisya ^_^

    ReplyDelete
  9. bestnyaaa hehehe.. jauh mari tu =)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!