Friday, June 12, 2015

Kisah Sally dan Koala nyaaa~


Sepanjang minggu lepas, bos takde kat office....bercuti ke Australia dengan family laa dan kebetulan cuti sekolah kan...Kalau dah bos tu, balik bercuti mesti akan teringat anak-anak buah dia yang kat office ni yang muka sedih kalau takde souvenirs...errr....Sally jela sebenarnya...orang lain tak pun...hahahaha...

Sampai je office, di baginya la sorang satu pouch kecik macam kat atas tu...kebetulan pulak Sally pakai tudung warna kelabu...dah macam kembar dengan kola tu...hahahaha...patut ambik kangaroo ni...takde la sama sangat...

Sebenarnya, nak rumuskan entry ni...

"Sally dapat souvenirs daripada Australia.."

Tu je pon..hahahaha...

10 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!