Kisah Sally dan Koala nyaaa~

11:18:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Sepanjang minggu lepas, bos takde kat office....bercuti ke Australia dengan family laa dan kebetulan cuti sekolah kan...Kalau dah bos tu, balik bercuti mesti akan teringat anak-anak buah dia yang kat office ni yang muka sedih kalau takde souvenirs...errr....Sally jela sebenarnya...orang lain tak pun...hahahaha...

Sampai je office, di baginya la sorang satu pouch kecik macam kat atas tu...kebetulan pulak Sally pakai tudung warna kelabu...dah macam kembar dengan kola tu...hahahaha...patut ambik kangaroo ni...takde la sama sangat...

Sebenarnya, nak rumuskan entry ni...

"Sally dapat souvenirs daripada Australia.."

Tu je pon..hahahaha...

You Might Also Like

10 comments:

  1. ha ha ha, ingatkan kisah apa lah tadi...

    ReplyDelete
  2. eh...eh..sama laaa....:P
    mane sally nie..just kidding dik..:)

    ReplyDelete
  3. hahahah lawak la sally ni... best kan dpt ole2..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. blh wat simpan syiling,,eh, yeke?haha

    ReplyDelete
  5. baguih la bos ada gak ingat kat staff.. ada yang buat tatau je.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. hehe...rumusan die pendek je sebenarnye..kihkih.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!