Hilang arah sekejap.

9:06:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments


Alhamdulillah...dah masuk 9 hari kita berpuasa...Harini setelah sekian lamnya Sally menulis pada waktu dan ketika ini...Post sebelum ni banyak yang dah scheduled...Sally agak busy kebelakangan ni dan yang paling busy sekali bila sekarang dah minggu final exam...

Follower baru mungkin ada yang tak tau, tapi kalau follower lama rasanya dah tau yang Sally sedang sambung part time degree, jadinya dalam busy kat office ni...Sally agak dalam keadaan yang tgk tak terurus ni..huhuhu...mana nak bahagikan dunia dengan kerja hakiki, blog dan final exam...jadinya maaf la mmg Sally takde la nak blogwalking atau update live ye...maaf sangat..huhu...biar la takde orang singgah pun tapi still nak cakap sorry...

So far macam mana puasa..? Okay..? Sally okay je...punya busy tu sampai Bazaar Ramadhan pun langsung tak sempat nak jengah...yang Sally tau balik kerja je terus bukak buku...huhuhu...realiti yang sadis...malam tu mmg dah tau jadual penuh kan...kalau lepas terawih baru nak study, mmg tak terbukak la buku tu....

Harapnya dugaan menjawab exam dalam bulan puasa ni takkan membataskan otak ni berfikir...kadang-kadang sakit hati dengan perut bila dia tak synchronized dengan otak...hahahaha...manjang bunyi je dia tau! *Tepuk perut!*

Selamat berpuasa ye semua...dan jangan lupa join Raya Giveaway by Sally Samsaiman tau! Sally rasa nak tambah hadiah nanti...biar ramai sikit dapat habuannya :)

You Might Also Like

19 comments:

  1. exam time bulan puasa ni akak OK kalau pagi..kalau petang memang mengantuk..huhuhu.good luck Sally!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita, Sal. Akak kalau pagi mampu lagi, kena petang confirm terlepek!

      Delete
  2. bestnye kalau boleh insert book mcm tu. ahahah. Senang citer.

    ReplyDelete
  3. dahulukan mana yang penting sally..insya allah..ada masa masih boleh update blog..Moga terus dipermudahkan urusan sally ye..

    ReplyDelete
  4. HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

    ReplyDelete
  5. Apapun good luck ye sally ! jgn nak fenin2 pasal blog ye hehehe..

    ReplyDelete
  6. kak sally.. zizie dah habis exam.. hihihi... good luck kak sally... sahur makan banyak sikit.. supaya perut tu x meminta2 time exam.. hehe

    ReplyDelete
  7. Good luck kak Sally! Exam masa puasa ni insya Allah ada berkatnya :)

    ReplyDelete
  8. Good luck Sally.. Do ur best.. fuhh nanti time I plak nak merasa kerja sambil belajar ni.. ;)

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa kak sally :) pt3 geo and sejarah buat waktu bulan puasa :( stress dibuatnya.

    ReplyDelete
  10. Nani pun sambung study sekarang and masa sangaaat terhad untuk blog T_T

    ReplyDelete
  11. all the best exam kak sally yer :D

    ReplyDelete
  12. Semoga segalanya dipermudahkan utk Sally

    ReplyDelete
  13. Best of luck, Sally. Kalau tekap roti macam citer Doraemon tu buleh? ;)

    ReplyDelete
  14. yang gambar tuu.. memanggggg nak sgt buat mcm tuu T_____T

    ReplyDelete
  15. cabaran besar buat those yang study while kerja.. u can do it Sally..
    fighting !!

    ReplyDelete
  16. Bulan puasa mmg mencabar sikit tp in sha Allah berkat bulan mulia ni dpt result cmerlang. Huhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!