Segmen : Describe me in 1 words.

11:28:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Yeay! Segmen kembali di blog Sally...kali ni Sally anjurkan satu segmen yang mudah...tak perlu nak buat entri apa-apa...Just follow syarat-syarat kat bawah dan komen...Senang je kan..?

Yang bukan blogger pun dialu-alukan untuk join sebab mudah je pun...



Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Tinggalkan SATU PERKATAAN yang menggambarkan Sally diruangan komen.
  3. Segmen ini akan berlangsung dari 12th May - 15th May (11.59pm)
Hadiah..?

Nak jugak ke hadiah..?

Hehehe...hadiah dia nanti Sally bagi cenderahati eh...tapi untuk jawapan paling rare je tau...atau yang Sally rasa layak untuk menang!

5 hadiah menanti anda! :)

p/s : Kalau ada masalah, bgtau kat komen ye!

You Might Also Like

16 comments:

  1. tinggalkan one word tu kat link atau komen ni Sally?

    ReplyDelete
  2. Erkkk...
    Sally....sally..... Korean's Madness....eh.....

    ReplyDelete
  3. ehhhh ada segmen...bolehlah ni nanti join ni....

    ReplyDelete
  4. Jung Yong Hwa

    ingat sally.. ingat yong hwa.... weee..

    ReplyDelete
  5. boice


    hehe. hard dying fan cnblue katakan....

    ReplyDelete
  6. Seorang yang gigih crop video untuk dapatkan scene pilihan untuk diCONVERTkan ke MP3 !

    ReplyDelete
  7. awak ceria. hidup mcm takde masalah. eh terlebih pulak 1 word. ahakss..

    ReplyDelete
  8. Tak sempat nak join sebab dah lama tak online.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!