Friday, May 22, 2015

Sakit.


Sakit badan...seluruh badan...rasa macam nak pitam kat office ni...

Semoga cepat sembuh la hendaknya...

p/s :
Esok Sally ada food review di Hei Sushi, Alamanda & Bangi Golf Resort, Bangi...kalau ada blogger yang hadir nak sample kuih raya..boleh inform Sally nanti tau..email ke PM ke...mana-mana laa...Nanti Sally bawak.. Thanks.

12 comments:

  1. wah... bestnya dapat makan free.... nyum nyum...

    jaga kesihatan elok2.... sally ni kena rendam dalam onsen ni..

    ReplyDelete
  2. Get well soon Cik Sally!

    Btw, saya Kay. Salam kenal :D

    ReplyDelete
  3. cuba pergi spa buat urutan ...

    ReplyDelete
  4. syafakillah cik sally..
    masa utk berehat. =D

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi dik sally...semoga cepat sembuh hendaknya...

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh, kak Sally :)

    ReplyDelete
  7. ala siannya.. Semoga cepat sembuh ye sally.. :)

    ReplyDelete
  8. ada kedai sushi baru bukak kat alamanda ? ooookay kite tunggu Sally buat review..

    btw.. CT ni sejak slip disc mmg dok rasa sengal sendi macam ni Sally..
    dah lali.. elok2 naaa..

    ReplyDelete
  9. I juga sakit sendi sebab mandi malam-malam, cuaca panas susah.

    ReplyDelete
  10. Sakit sendi memang tak kira umur,,semua boleh kene!
    Amalkan minum susu & makan pil kalsium..insyAllah ok :)



    Singgah blogwalking...:)
    Nak tahu ade diabetes ke tak?Jom cek kat sini:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/tanda-tanda-diabetes-yang-anda-mesti.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!