Sakit.

4:26:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Sakit badan...seluruh badan...rasa macam nak pitam kat office ni...

Semoga cepat sembuh la hendaknya...

p/s :
Esok Sally ada food review di Hei Sushi, Alamanda & Bangi Golf Resort, Bangi...kalau ada blogger yang hadir nak sample kuih raya..boleh inform Sally nanti tau..email ke PM ke...mana-mana laa...Nanti Sally bawak.. Thanks.

You Might Also Like

12 comments:

  1. wah... bestnya dapat makan free.... nyum nyum...

    jaga kesihatan elok2.... sally ni kena rendam dalam onsen ni..

    ReplyDelete
  2. Get well soon Cik Sally!

    Btw, saya Kay. Salam kenal :D

    ReplyDelete
  3. cuba pergi spa buat urutan ...

    ReplyDelete
  4. syafakillah cik sally..
    masa utk berehat. =D

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi dik sally...semoga cepat sembuh hendaknya...

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh, kak Sally :)

    ReplyDelete
  7. ala siannya.. Semoga cepat sembuh ye sally.. :)

    ReplyDelete
  8. ada kedai sushi baru bukak kat alamanda ? ooookay kite tunggu Sally buat review..

    btw.. CT ni sejak slip disc mmg dok rasa sengal sendi macam ni Sally..
    dah lali.. elok2 naaa..

    ReplyDelete
  9. I juga sakit sendi sebab mandi malam-malam, cuaca panas susah.

    ReplyDelete
  10. Sakit sendi memang tak kira umur,,semua boleh kene!
    Amalkan minum susu & makan pil kalsium..insyAllah ok :)



    Singgah blogwalking...:)
    Nak tahu ade diabetes ke tak?Jom cek kat sini:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/tanda-tanda-diabetes-yang-anda-mesti.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!