Fieramy Boutique | Trendy - Stylish - Covered (Instant Shawl #TudungPinggan)

1:29:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Sekarang ni tgh famous orang jual instant shawl kan...ada yang daripada Vietnam dan tak kurang jugak yang beli daripada butik terkenal ataupun keluaran daripada artis tempatan seperti Neelofa...Ada yang satu muka la, dua muka la...macam-macam jenis....

Sally pulak dapat satu instant shawl daripada Fieramy Boutique...Walaupun awalnya nampak macam instant shawl yang biasa je...tapi shawl daripada Fieramy Boutique ada keunikkan mereka yang tersendiri...



Shawl ni hanya memerlukan seminit je untuk digayakan...hanya perlu sarung, lilit dan pin kan...siap! Senang sangat kan pakai instant shawl...lepas ni kalau ada tetamu datang ke, abang poslaju hantar parcel beli brg online ke atau nak keluar sidai baju ke...boleh je pakai...mmg mudah dan jimat masa...lepas ni takde alasan dah malas nak pakai shawl...


Haaa! Ni antara keunikkan yang ada pada shawl Fieramy Boutique...Setiap instant shawl yang kita tempah dengan mereka, kita boleh request tulis nama kita...lepas ni kalau ada sedara mara kakak adik yang pinjam tapi tak reti nak pulangkan...boleh je cari nama...mana shawl yang ada nama kita tu, sah-sah la kita punya kan...hihihi...

Lepas tu ada satu charm comel yang dia bagi secara percuma...siap jahit sekali...charm tu korang boleh je pilih...cantik-cantik semua tapi Sally pilih yang sesuai dengan warna shawl Sally laa...


Instant shawl Fieramy Boutique ni datang dengan packaging yang sangat unik...tak sangka pengasa dia boleh ada idea nak buat packaging macam ni...

#tudungpinggan

Packaging #TudungPinggan ni bagi Sally mmg rare...lain daripada yang lain...tapi rasa kesal sikit sebab tak sempat nak ambik gambar...Sally boleh plak terus koyak plastik sebab excited nak tengok shawl punya pasal...hihihi...

Berita baik untuk semua pembaca blog Sally...korang akan dapat diskaun RM10 kalau korang bgtau korang pembaca blog Sally...haaa...nampak tak Sally sayang korang...siap share lagi benda yang best camni..hihihi...

Selain tu...Fieramy Boutique jugak mengamalkan konsep "kos penghantaran percuma" yang mana valid sekitar MALAYSIA sahaja ...


Kalau korang berminat, boleh hubungi:
WhatsApp: 014-5123051
Instagram : @fieramy

You Might Also Like

8 comments:

  1. blog dah bertukar wajah...cantik la shawl tu...

    ReplyDelete
  2. Lain dari yang lain shawl ni. Cantik dan unik :)

    ReplyDelete
  3. Comelnya #tudingpinggan . kreatif kreatif

    ReplyDelete
  4. Lya pun da bli satu..jns chiffon

    ReplyDelete
  5. Wah2 boleh request mcm2 eh..bestnyaaaaaa

    ReplyDelete
  6. wahh unik.. cantik pulak tuuu charm efel tawerrr tu!! macam berkenan pulakk hishhh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!