Tuesday, May 5, 2015

Dilema disebalik Fast & Furious



Baca tajuk pun dah rasa pelik...yang menulis ni lagi pelik rasanya...hahahaha...Sally ni ramai yang kategorikan Sally sebagai "orang yang ramai kawan" tapi dilema ni berterusan since daripada keluar Fast & Furious 6 lagi....yang bertambah pelik bila dilema ni bersambung dalam Fast & Furious 7...

Kalau korang nak tau...Sally mmg minat tengok Fast & Furious since masa awal-awal cerita ni keluar lagi...orang lain countdown hari Sally countdown tahun kot! Baru je berita Fast & Furious 7 nak keluar, setahun sebelum tu Sally dah update...macam tu punya pantas laa...hihihi

Dilema Sally bila hari tayangan tu mesti Sally tak dapat nak tengok dan akan drag sampai la 2-3 minggu lepas tu...ye...jangan terkejut...walaupun Fast & Furious 7 dah released 2nd April, Sally baru je g tengok kelmarin...ye tau, mmg sadis...entah dah ada link boleh download pun tak tau...

ye, mmg gagah nak tengok kat wayang...


Fast & Furious 7, seat number F7

Okay la...untuk tambahkan lagi tahap sadis tu, kedua-dua Fast & Furious 6 dan Fast & Furious 7 Sally g tengok kat wayang sorang-sorang....yup...tak tau la kenapa...tapi benda ni dah terjadi dua kali dah...mungkin sebab Sally yang lambat sangat atau dilema apakah ini..?
p/s : Vin Diesel kata akan ada sambungan Fast & Furious 8...tak sabar!!

9 comments:

  1. saya langsung x tengok lagi fast & furious ni. lagi sadis

    ReplyDelete
  2. best kan ! laaaa asal xajak kite..

    ReplyDelete
  3. xperlah sally yg pnting puas hati..:)

    ReplyDelete
  4. tak tengok pun.. lambat xpa sally, janji tgk jgk..haha

    ReplyDelete
  5. Saya suka tengok wayang seorang-seoarang :D

    ReplyDelete
  6. kite tak tengok lagi. dengar org duk cerite je. hehe

    ReplyDelete
  7. BBL tak tengok lagi.. tengok la 2 3 hari lagi pergi tengok movie

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!