CPUV | Ada 2 je on-going!

11:17:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Daha lama sebenarnya Sally tak cerita pasal Nuffnang bagi CPUV kan...sebenarnya selalu je masuk tapi Sally yang tak alert...kadang-kadang bukak tgk dah credited je amount dia...


Huwaaaaa...tetiba Sally tgk ada 2 je yang on-going...

why Nuffnang? why?

Jangan laaa begini...kesedihan maha hebat akan terjadi kalau Nuff tak kasi kat kita CPUV dah...hihihi...

So, buat masa ni ada 2 ni jela... kalau nampak iklan Panadol atau McDonald's Family, sudilah kiranya klik bagi Sally ye...

^^,

You Might Also Like

10 comments:

  1. Singgah pagi...ok sally!

    ReplyDelete
  2. sekarang kalau bukak blog. jarang tengok iklan nuff menari/joget2.....
    si nuff ni selalu ada tengah pagi2 buta... dalam kul 12 am dan ke atas.. :)

    ReplyDelete
  3. done click iklan mcd direct link ke namee roslan.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, rezeki Sally, semoga Sally terus dimurahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. rezeki, tahniah ye sally !

    ReplyDelete
  6. Salam singgah ptg dik sally....Alhamdulillah dan tahniah dik sally....rezeki tu....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah ada rezeki kak Sally ^_^

    ReplyDelete
  8. Tahniah Sally..alhamdulillah :) rezeki...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!