A&J Burger Grill Sungai Buloh, burger sedap oii..!

12:40:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Entry makan tengahari ni...ye...Sally mmg sengaja...kepada yang puasa sunat mahupun puasa ganti. ampun la ye...saya hanya menurutkan tuntutan kerja sebagai blogger suka makan kaki review! hihihi...

Kali ni Sally dapat peluang untuk merasa sendiri keenakkan burger grill yang disebut-sebut cousin Sally yang mmg bekerja di Sungai Buloh...awalnya rasa macam...alaaa...burger je kot...apa yang nak kecoh sangat...tapi jangan pandang sebelah mata weh...menangis makan sbb sedap..hihihi...


Sebenarnya ada macam-macam menu kat sini...yang paling best sebab banyak yang datang sekali dalam bentuk set...so, takde la terkial-kial nak byr harga lain-lain...sedap, besar...mmg puas makan....

Sebenarnya Sally sampai lewat masa nak review tu...jadinya Sally hanya makan tanpa tau apa sebenarnya yang Sally makan...hahahaha...cuma yang paling Sally tau...Cousin Sally selalu suggest untuk rasa oblong dia, atau ambik set...

Ni Sally share la beberapa menu yang ada eh...biar korang menjamu mata...


Banyakkan menu dia...tapi harga kat atas ni semuanya harga ala-carte menu...kalau nak tau harga untuk set, korang kena baca entri sampai habis...itu pun ada jugak yang Sally tak tau harga...almaklum laa...nampak burger je depan mata...yang lain tak nampak dah...hihihi...







Semua nampak sedap kan....masa try makan tu...favorite Sally, Rasta John (Roti John), A& J Chicken Grill, dengan sosej Monster....Sally makan tanpa penuh penyesalan walaupun jam dah menginjak pukul 12 malam...hahahaha...nampak tak kerana burger, lautan burger ku redahi..kekeke

Kalau korang tak suka makan burger atau selalunya makan burget tapi tak suka makan roti dia, Sally suggest korang cuba ComboPlatterSet (PattyGrilled + meatballs + chezzywedges + salad + air)...Murah pun murah...satu set ni cuma RM12 je...semua ada complete!


Haaa! kalau jenis korang yang bercinta nak makan pun sehidup semati...ada je set yang terbaik untuk korang...hahahaha...Couple Set!


Alaaa...alaaaa...comel sangat nak makan pun sehidup semati sepinggan gitu! Menyampah tau..hahahaha...Couple Set datang dengan 2 grillburgers with Cheese, fries, mashed potatoes, garlicbreads dan 2 mushroom soup...haaa...lepas tu makan la sesama..memadu kasih...errr...tapi Sally suggest kat yang dah kawen la...yang bercinta tu jangan nak mengada sehidup semati sepinggan bagai...sekeh nak?

Selalunya kalau review je kita rasa macam semua sedap kan...tapi yang ni mmg sedap...huwaaa...jauhnya Sungai Buloh! hahahaha...so, kepada korang yang ada dekat dengan Sungai Buloh atau yang tak kisah berjalan beribu batu untuk makan...boleh la cuba untuk makan kat sini...

Menu terbaru kat A&J Burger Grill Sungai Buloh ni...Lamb Chop!


Menderita jiwa tengok makanan ni...hahahaha...rasanya kena repeat 2-3-4-5 kali lagi makan kat sini...hahahaha...Nak lamb choppppppp!! huhuhu...

Ohh! sebelum terlupa...hari Ahad tutup tau...buka hanya pada hari Isnin-Sabtu sahaja...


You Might Also Like

15 comments:

  1. menggodanya semua gambar makanan tuu.. harga pun tklah berapa mahal. burger tu pun besar dan mengenyangkan :D

    ReplyDelete
  2. tengok cheese dia tu rasa nak meleleh air liur ni..

    ReplyDelete
  3. adoi...mengoda selera anak tekak nie...

    ReplyDelete
  4. meleleh air liur tengok ni..mujurlah sungai buloh tu jauh..tapi yang penting, blog ni makin cantik!

    ReplyDelete
  5. wow ! biru mata hitamku ler sally..

    ReplyDelete
  6. hmmm terliur tgk gambar mcm nak jilat ja skrin hahaha
    www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  7. pergh perghh... berpinar mata tengok menu kak sally oiii

    ReplyDelete
  8. Meleleh air liur baca review ni T____T

    ReplyDelete
  9. Ini ke food review yang kak Sally pergi tuu? Dap dapnyerrr nom nomm

    ReplyDelete
  10. Mai aii, sedapnyaaa.. Nak sikit kak Sally :)

    ReplyDelete
  11. hahaha yang tak posa pun dok terseksa sini Sally oooi hahaha..

    ReplyDelete
  12. Thx sally sebab sudi review kedai kami..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!