Taufik Batisah “Fique Showcase” di Kuala Lumpur, April 2015.

2:54:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Rasanya ramai yang dah mula kenal dengan Taufik Batisah selepas dia menjadi salah seorang juri dalam program Maharaja Lawak Mega 2014 dan lagu dia yang makin hits dekat radio-radio Malaysia, "#awakkatmane"...

dannn...rasanya korang pun dah tau yang Sally suka/minat gila kat dia selain daripada CNBLUE dgn Adam Levine...Jadinya entri ni Sally tulis untuk share kepada korang yang teringin nak tengok Taufik Batisah menyanyi secara live di Kuala Lumpur...boleh cuba masuk peraduan ni...mana tau boleh menang pas masuk percuma ke Taufik Batisah “Fique Showcase” kan...tak susah mana pun sebab just kena buat satu slogan je...untung-untung dapat dua pas masuk tu, boleh la bawa Sally... #berharap


Venue : Grand Ballroom Pullman Bangsar
Time : 7.00pm
Date : 17th April 2015 (Friday)

Kalau korang nak cuba menang pas masuk untuk Taufik Batisah “Fique Showcase”, korang boleh cuba isi borang penyertaan kat <SINI>

Sape yang dapat tu...mohon bawak Sally g sana ye..hihihi

Hadiah:
Hadiah Utama x 3 Pemenang :
Sepasang pas Taufik Batisah “Fique Showcase” + Sesi beramah mesra dengan Taufik Batisah + Produk Ekslusif
 
Hadiah Sagu Hati x 10 Pemenang :
Sepasang pas Taufik Batisah “Fique Showcase”

You Might Also Like

9 comments:

  1. sally,dia encem kan...hehehe..akak minat gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...mmg pun kak! sally minat dia dah lama dah :D

      Delete
  2. Salam singgah Sally!

    Ooo dia ni ke nyanyi lagu awak kat mana tu. Baru saya tau. Hmm kacak orangnya ya!

    ReplyDelete
  3. ehhhh die penah mintak couple ngan kite.. tp kite taknak sally. takut gosip. *pandang langit sambil bersiul

    ReplyDelete
  4. Singgah pagi...
    Amboi....klu sally join..menang bawak nieyl laaa..hihihi

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat pergi tapi kalau malam tak dapat joint

    ReplyDelete
  6. konsert before kawen ke ni.. hihi.. try la isi Sally. eh mesti dah isi punya tu kan ? miahaha..

    ReplyDelete
  7. Sib baik akak x minat dia...kalau x mmg akak akan pastikan akak antara yg menang

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!