Sabtu yang sepi...

1:11:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Sepi je Sabtu ni...mungkin sebab dah biasa kerja tapi cuti pulak minggu pertama ni kan...

Harini keluar kejap ke Starbucks sebab nak buat assignment untuk presentation esok, esok ada kelas...

Harini di Singapura, Taufik Batisah dah selamat bergelar suami kepada pilihan hatinya, Sheena Akbal...

di Bangkok pulak...Jung Yong Hwa ada konsert solo dia, One Fine Day...

hahahaha...dua-dua berjalan masa Sally hadapi sabtu yang sepi...hahahahaha...mmg kena sangat la kan...

okay laa...nak sambung buat kerja kejap...

Have a great weekend! :)


You Might Also Like

8 comments:

  1. sedapnya roti..... nyum2...
    hari minggu memang sepi....
    rasanya banyak blogger luangkan masa dengan famili kot.. :)

    ReplyDelete
  2. Sedapnya sally.. Craving for this since tak dpt hangout.

    ReplyDelete
  3. Dah kawenn dah taufik batisah. kena cari orang lain lah pulak. Hahahah !

    ReplyDelete
  4. Jangan sedih sangat ya, kak Sally ;)

    ReplyDelete
  5. Anyonyumnyummmm!! Sedap gila roti tu tambah2 time lapo ni...

    ReplyDelete
  6. sedapnya roti tuh.. tetiba lapar menjelma..

    ReplyDelete
  7. owh CT ade tengok kat instagram.. ada kawan tag dia patah hati hahaha..
    dia cem Sally la suka taufik batisah.. hihihi..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!