Movie | Skin Trade (Tony Jaa, Dolph Lundgren, Ron Pearlman, Michael Jai White)

10:42:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

Semalam, selepas 2 minggu bercuti daripada tengok wayang, sebab dia boleh refer entry setiap hari tgk wayang..tak penat ke?...

Storyline New Jersey detective, Nick Cassidy (Dolph Lundgren) heads to Bangkok where he teams up with Thai detective, Tony Vitayakui (Tony Jaa) to hunt down Viktor Dragovic (Ron Pearlman) and destroy his human trafficking network. Nick had inadvertently killed Dragovic’s son in a sting operation on the New Jersey docks, and Dragovic responded by attempting to kill Nick and his family. Nick miraculously survived the brutal attack, but his wife and daughter were killed. With nothing but vengeance to live for, Nick and Tony traverse their way through the Bangkok underworld in search of the elusive Dragovic. Meanwhile, FBI Agent Eddie Reed (Michael Jai White) is sent in to bring Nick home. But as the explosive crossfire ensues, Nick has to determine who his true allies are… 
Kali ni Sally dapat tiket special screening untuk filem terbaru lakonanan Tony Jaa, Skin Trade...Skin Trade ni berkisar tentang sindiket memperdagangkan manusia terutamanya daripada Cambodia, Vietnam dan Laos la...Tony Vitayakui (Tony Jaa) dalam ni berlakon sebagai pegawai polis yang diberi kepercayaan untuk bergabung tenaga dengan Nick Cassidy (Dolph Lundgren) untuk menumpaskan sindiket yang diketuai oleh Viktor Dragovic (Ron Pearlman)..

Konflik terjadi bila Nick Cassidy tertembak anak kepada Viktor Dragovic, dan Viktor kembali untuk membalas dendam dengan membunuh anak dan isteri kepada Nick...tapi ada something yang surprise terjadi bila anak kepada Nick sebenarnya masih hidup dan diperdagangkan untuk menjadi pelacur...

 
Apa jadi lepas tu, korang kena tengok sendiri laaa...hihihi...walaupun cerita ni berunsur thriller dan action, tapi cerita ni untuk 18 tahun dan ke atas ye...sebab bila dah ada unsur pelacuran, akan ada la something yang tak elok untuk tontonan anak-anak...so, be smart!

Ohh! Lupa...dalam ni pun ada Eddie Reed (Michael Jai White)...dan kita boleh tengok Michael Jai White beraksi dengan Tony Jaa! Mmg feeling habis laaa...hihihi...so, jangan lupa pergi menonton ye...tayangan umum bermula harini (30/04/2015)

 Anyway, thanks KLIPS

You Might Also Like

5 comments:

  1. Alaaaaa da lama tak tengok wayang. T_T

    ReplyDelete
  2. As salam,

    azney singgah jenjalan sini :)


    xoxo,
    azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  3. wah,,Tony Jaa..dah 3 movie AA follow lakonan dia nih.aksi muay thai dia best

    ReplyDelete
  4. cek jujur ni.. cek tak baca pon entri ang cik sally. sbb nak p tengok dgn harapan ade elemen surpriseeee! hehehe!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!