GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI

9:17:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Pagi-pagi bukak komen, ada Scha Nazri datang ajak join giveaway yang baru pertama kali dilancarkan di blog dia...hihihi...Sally ni kalau orang dah ajak, mmg tak la kan nak kata tidak...jadinyaa...Sally join la....korang pun mana yang berkesempatan tu boleh la join sama...

http://www.schanazri.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

Hadiah-hadiah dia pun best jugak...

1 x MINT CLUTCH BAG untuk pemenang UTAMA (akan dipilih sendiri oleh Scha)



RM 10 topup x 5 pemenang (Random.org)

10 blog untuk direview setiap minggu (Random.org)

Clutch tu cantik kan? So, kalau nak menang, kena sertakan slogan ni :

Ceritakan kenapa korang nak menang GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI ini?

Kenapa...? entah la...suka je tengok clutch tu sebenarnya...ingat kalau menang nak bawak g showcase Taufik Batisah, tapi showcase dia pun tak dapat pergi...jadinya bawak g kenduri kahwin jela nanti...kita ada baju sama dengan warna clutch tu..hihihi
 

GIVEAWAY BERMULA 4 APRIL 2015 DAN TAMAT PADA 4 MAY 2015 (11.59 pm)

You Might Also Like

7 comments:

  1. All the best sally....nanti akak nak join plak...hehehehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari GA sama . goodlck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!